Zdravlje

Zdravlje

Iscjeljene osobe i liječnici predstavili iscjeljenja duhovnim putem

Jedno u nizu stručnih predavanja, koja se održavaju u više od 60 zemalja svijeta, održali su liječnici udruženi u Medicinsko-znanstvenu stručnu grupu (MWF), koja pripada udruzi Krug prijatelja Brune Gröninga.

MWF broji preko 7.000 liječnika iz cijelog svijeta, a osnovni cilj i zadatak okupljenih liječnika je po strogim znanstvenim i medicinskim kriterijima provjeriti, dokumentirati i zapisati iscjeljenja duhovnim putem koja se dešavaju u Krugu prijatelja.

U svom su radu do sada dokumentirali na tisuće takvih iscjeljenja od svih, pa i najtežih i neizlječivih (ali ne i neiscjeljivih!) bolesti – a više od 200 tako dokumentiranih izvještaja o iscjeljenju nalazi se javnosti dostupno i na internetskoj stranici Bruno Groening.

Jedna od iscjeljenih osoba, Anton Bernot, podijelio je svoje iskustvo s prisutnima.

Bruno Groening

“Godine 1999. su mi se kod većih fizičkih ili psihičkih napora počeli javljati žestoki bolovi oko srca i otežano sam disao. Bolovi bi popustili nakon pet minuta. U lipnju 2004. tome se pridružila i pritiskujuća bol na lijevoj strani prsnog koša koja nije popuštala. Nakon pretraga liječnik je ustanovio da se radi o angini pectoris. Od tada sam trebao koristiti sprej Nitrolingual. Bio sam tužan i zabrinut, jer su poteškoće bile sve veće – jednostavno rečeno, najobičnije hodanje uz stepenice za mene je predstavljalo napor koji bi me mogao stajati života”, izvještavao je pred punom dvoranom Studentskog centra u Zagrebu Anton Bernot (59).

“Što se tiče školske medicine, moje su tegobe bile neizlječive – liječnici mi nisu mogli trajno pomoći ni na koji njima poznat način, moje je stanje po njima bilo trajno i nepromjenjivo, sa samo jednim mogućim ishodom”. Bernota je u lipnju 2005. godine saznao za Krug prijatelja Brune Gröninga preko prijatelja.

Iscjeljenje od angine pectoris

“Učenje sam mogao odmah prihvatiti. Nakon godinu dana primanja iscjeljujuće struje prema uputama koje nam je ostavio gospodin Gröning, osvijestio sam da već neko vrijeme mogu s lakoćom obavljati čak i teške fizičke poslove – i to bez upotrebe spreja. Poteškoće se do danas više nisu javljale, a liječnik mi je na naknadnom pregledu potvrdio da su moji nalazi u potpunosti u redu – štoviše, rekao mi je da imam srčani mišić u kondiciji čovjeka koji se redovno bavi sportom, u punoj snazi i zdravlju!”, posvjedočio je Bernot (a medicinska dokumentacija potvrdila) pred tisuću ljudi svoje iscjeljenje duhovnim putem po učenju Brune Gröninga.

Iscjeljenje od uklještenja kralježaka

Svoje iscjeljujuće iskustvo također je približila Vesna Bebek (47), napominjući kako je iscjeljenje dostupno svima koji traže pomoć, pa i onima od kojih je školska medicina “digla ruke”.

Vesna Bebek i Anton Bernot

“U trudnoći 1984. pojavili su mi se bolovi u leđima. Bolovi su se s godinama proširili i na noge, otežavali su mi kretanje, a bili su prisutni i kod ležanja. Godine 1991. liječnik je utvrdio uklještenje kralježaka. Dobila sam lijekove i terapiju – ali mi nisu pomogli. Moje je stanje bilo opisano kao kronično i školska medicina nije mi mogla trajno pomoći, već samo snažnim ljekovima ublažiti bolove. Bilo kakav, pa čak i najobičniji svakodnevni kućanski posao bio mi je nemoguć zbog snažnih bolova. Često sam danima i tjednima ostajala ukočena, prevažana u bolnicu na injekcije i terapiju kako bih se ponovno mogla samostalno kretati.

Iz sveg srca sam molila gospodina Boga i prijatelja Brunu Gröninga za pomoć. Tri mjeseca poslije otišla sam na duhovno planinarenje na Velebit s prijateljima iz Kruga. U jednom trenutku, nakon snažnih – sada znam, iscjeljujućih bolova regulacije mojih tadašnjih opterećenja, težak planinarski ruksak nosila sam odjednom bez ikakvih problema! Štoviše, mogla sam ga nositi i hodati s njim osam do devet sati dnevno – do tada tako nešto nisam mogla ni zamisliti. Bolovi u leđima su nestali – i nikada se više nisu pojavili”, posvjedočila je Vesna Bebek.

Predavanje liječnika iz cijelog svijeta

Čak šest liječnika – specijalista iz čitavog svijeta, doktorica humane medicine i veterinarka R. Friewald te dr. G. Blättner iz Njemačke, dr. L.D. Colizoli iz SAD-a, psiholog i psihoterapeut F. Ruthenbeck iz Švicarske, sveučilšna profesorica i lječnica dr. G. Beketova iz Ukrajine i dentalna liječnica A. Šuklje iz Slovenije – okupljenim su posjetiteljima s medicinskog stanovišta potvrdili i prokomentirali ova, ali i čitav niz drugih medicinski dokazanih iscjeljenja koja se svakodnevno događaju tražiteljima pomoći u Krugu prijatelja Brune Gröninga – i to ne samo ljudima, već i životinjama i biljkama za koje njihovi vlasnici primaju iscjeljujuću struju!

Rentgenski snimci potpuno rastrgane i razdvojene stražnje noge psa kojeg je pogazio automobil prije i poslije iscjeljenja na taj način (veterinari su predlagali uspavljivanje, jer pomoći nije bilo čak ni operativnim putem), u potpunosti su uklonili bilo kakav trag sumnje da bi ovdje moglo biti riječ o placebo efektu i sličnim fenomenima.

Krug prijatelja organizira uvodna predavanja za sve zainteresirane sugrađane u Zagrebu na sljedećim lokacijama:

  • u petak 10. lipnja u 17 sati u Gradskoj četvrti Črnomerec, Sv. Duh 26
  • u petak 17. lipnja u 17 sati u Gradskoj četvrti
    Črnomerec, Sv. Duh 26
  • u ponedjeljak 20. lipnja u 19 sati u Gradskoj četvrti Trešnjevka, Drenovačka 4

Daljnje informacije o uvodnim predavanjima i dokumentarnom filmu Fenomen Bruno Gröning možete dobiti na tel: 01 4814 744      

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo