Zdravlje

Zdravlje

Muškarci zanemaruju važnost ljubljenja i maženja!

Nova veza označava novi početak za oba partnera. Idealno je to vrijeme za međusobno upoznavanje. Iskazivanje međusobne naklonosti je odličan način dokazivanja koliko vam je stalo do osobe.

kKad je riječ o tipičnom muškom i ženskom iskazivanju naklonosti, za žene je ljubljenje sredstvo povezivanja, dok muškarci povezuju ljubljenje sa seksualnom intimnošću. Stručnjaci tvrde kako muškarci često zanemaruju važnost ljubljenja i maženja. S druge strane, žene žude za ovakvom vrstom nježnosti jer žele biti sigurne da su voljene i željene.

Nedostatak fizičke intimnosti među partnerima može uzrokovati međusobno udaljavanje pa se oba partnera mogu osjećati nevoljeno i neželjeno. Ljubljenje može poslužiti kao most između nečijeg seksualnog života i odnosa u cjelini. Ovo je odličan način da se održi intimna živost između partnera kada niti jednoj niti drugoj strani nije do vođenja ljubavi.

Maženje i ljubljenje nisu jedini načini iskazivanja nježnosti. Predstavljamo vam dodatnih           7 savjeta za što uspješnije zbližavanje.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo