Zdravlje

Zdravlje

Osobine muškarca koje na žene djeluju poput magneta!

Postoji razlog zašto nas određene osobe privlače. Pored fizičkog izgleda, postoji još faktora koji djeluju na “kemiju“.

Što će večinu žena privući na muškarcu? Osim površnih stvari poput urednih noktiju i cipela, mišića i visine, izgrađen muškarac je ženama najpoželjniji.

Prisutnost

Postoji nešto neodoljivo u muškarcu koji je prisutan… Mislimo na to da ne “leluja” u vremenu i prostoru, nego je svjestan svijeta i ljudi oko sebe u trenutku u kojem se nalazi. Žena će prepoznati je li muškarac prisutan ako ju sluša kada nešto govori, tu nema neke mudrosti, to je jednostavno tako!

Smisao

Muškarac koji u životu ima cilj je jednom riječju – seksi!

Smisao života može biti puno toga, ženama nije bitno radi li se o spašavanju svijeta ili doktoratu na fakultetu, njoj je bitno da vidi muškarca na cilju ili u procesu ostvarivanja svojih želja. Ženama je važna strast, pa ako zna da možeš biti strastven oko bitnih stvari u životu, može samo pretpostaviti koliko ćeš strastven biti oko ljubavi… Žene vole muškarce koji znaju kojim putem moraju ići kako bi stigli do cilja.

Dominacija

Znanstvena je činjenica da žene nesvjesno privlače dominantni muškarci. Dakle, muškarci koji znaju što žele i potrude se to i dobiti – bolje prolaze kod ljepšeg spola. No, nemojte to krivo shvatiti, ne radi se o tome da muškarac mora pokazati da je glavni. Ženi se to neće svidjeti i neće se osjećati ugodno. Važno je imati mjeru i pokazati strast koja će ženu privući, a ne odbiti.

Iskrenost

Jasno nam je svima da su povjerenje i iskrenost bitne kvalitete svakog odnosa. Loša stvar za muškarce je ta što žene imaju jako izraženu intuiciju, i obično laž ili prevaru namirišu dok ste još kilometrima udaljeni… Kako biste bili iskreni prema drugima, prvo morate biti iskreni prema sebi. Ovo je preduvjet za zlata vrijedan odnos.

Humor

Kažu da je humor pojas za spašavanje tijekom života, pa nije niti čudno da je smisao za humor nešto što će ženu privući. Ako je znate nasmijati i oraspoložiti, sve će vam ostalo ići od ruke, čak i onda kada zeznete stvar.

Muškarci, zapamtite da vas žene vole bas zbog toga što ste drugačiji od njih.

Ana A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo