Zdravlje

Zdravlje

Ovo su četiri najsretnija horoskopska znaka: Jeste li među njima?

Shutterstock

Prati li i vas ili se za nju morate boriti?

Da, nekada se čini kao da nekim ljudima sve polazi od ruke, dok se vi morate dobro preznojiti kako bi dobili što želite… Osobe koje do uspjeha dolaze uz malo muke se smatraju sretnicima, a u astrologiji tu uvijek iskaču 4 horoskopska znaka za koje se smatra da imaju oštar um ali i puno sreće. Jeste li među njima? 

1. Bik

Osobe rođene u ovom znaku itekako prati sreća i može se reći da su zbog toga bogati! Govori se kako će oni puno prije od ostalih dobiti ono što žele, a uspjeh im se nasmiješi u koje god područje  dotakli. Isto tako ne pate od nedostatka novca i rijetko brinu radi financijske situacije. Jednom kad odluče nešto postići, zrak uzimaju samo kada su s projektom završili. 

Ovih pet horoskopskih znakova najteže zaboravljaju i teško praštaju! Jeste li među njima?

2. Rak

Utjecaj mjeseca na ovaj znak je uvijek dobrodošao. Oni imaju veliko srce i uvijek su spremni pomoći drugima. Jednom kad nešto odluče ne miruju dok ne pobjede, a sreća ih tako brzo prati da će napredovati u bilo kojem području života. 

3. Lav

Sreća prati i ovaj horoskopski znak, a sve što postižu se može mjeriti njihovim trudom ali i srećom. Često će prikazivati svije osobnosti – jedan u privatnom životu a jedan u društvu. Ne dišu dok ne postignu što su zacrtali. 

Bez uvrede… Kao što sam rekao… Ovo je 5 fraza s kojima nikada ne započinjite rečenicu ako želite da vas poštuju

4. Škorpion

Ovo je jedan od najinteligentnijih znakova horoskopa, ali ih sreća često prati. Oni su oličenje uspjeha i zarađuju cijeli život dobro. Isto tako uživaju u poštovanju drugih. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo