Probajte prirodni antibiotik od srebra

koloidno srebro

Koloidno srebro je sigurnije, jeftinije i daleko učinkovitije prirodno sredstvo nego tradicionalni antibiotici.

Srebro su koristili Egipćani, Rimljani, Grci, moreplovci i istraživači a prva uporaba seže 1200 godina unatrag. Njime su liječili mnoge bolesti i štitili hranu od kvarenja.

"Neki antimikrobni lijekovi koji su u času registracije djelovali na većinu bakterija ovog časa više ne djeluju, pa se i povlače s tržišta. Svakim danom smo svjedoci toga  - što je veća potrošnja nekog antimikrobnog lijeka, to je veća rezistencija  na taj lijek", prof. dr. Igor Francetić, pročelnik Zavoda za farmakologiju.

Prije otkrića antibiotika 1938. godine, liječnici su koristili koloidno srebro kako bi pobijedili bakterije na zdrav i učinkovit način. Antibiotici škode bubrezima i jetri, dok s druge strane srebro potiče izlječenje.

Ne moramo se uvijek okrenuti antibioticima kako bismo pobijedili neku bakterijsku bolest. Narodna medicina stoljećima pomaže ljudima u ovoj "prirodnoj bitci" ekstraktom lišća maslina, koloidnim srebrom, kiselinama i ekstraktima gljiva.

S druge strane, pisac Duncan Long preporučuje korištenje ovog lijeka samo u slučajevima nužde, kao posljednju liniju obrane protiv bakterija koje su postale otporne na isprobane antibiotike.

"Morate s puno opreza pristupiti korištenju ovog lijeka. Kako koloidno srebro gubi svoju moć s vremenom, najbolje je koristiti pripravke koji omogućuju trenutno konzumaciju. Ako vam ostane nešto srebra, bacite ga. Imajte na umu kako se srebro nakuplja u vašem tijelu sa svakom konzumacijom", upozorava Long.

virusKoloidno srebro je antiseptičko sredstvo širokog spektra, tretira infekcije, smiruje upale i poboljšava izlječenje. U njegovom prisutstvu bakterije, virusi i gljivice žive šest minuta.

Ako ima takve sjajne rezultate u terapiji, pitanje je zašto njegove dobrobiti nisu široko poznate? Mnogi će reći kako je ovo još jedna u nizu teorija zavjere, ali farmaceutskoj se industriji ne bi isplatilo držati ovu tajnu na životu.

Koloidno srebro se najčešće konzumira u obliku vode. Ona je bez okusa i mirisa, a direktno se apsorbira u krv iz ustiju. Preporuča se konzumacija tri do četiri žlice koloidne srebrne vode dnevno: vodu zadržite ispod jezika nekoliko sekundi, te zatim progutajte. Čak će vam i zubi biti svjetliji.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!