Zdravlje

Zdravlje

Razvodi poznatih parova obilježili 2012. godinu

I poznate osobe su samo ljudi od krvi i mesa. Njihova ih slava ne može zaštiti od prevare, ljubavne patnje i novih početaka. Donosimo vam pregled najpoznatijih parova čija je ljubavna priča završila 2012. godine.

k

Jelena Veljača i Janko Popović Volarić

Par se vjenčao u prosincu 2009. godine. Iako su proveli pet godina zajedno, par je istaknuo kako su se u njihovom braku pojavile prepreke preko kojih nisu mogli prijeći.

 

k

Iva Majoli i Stipe Marić

U bračnu luku su uplovili u rujnu 2006. godine. Da njihovom braku nešto ne “štima”, Stipe Marić je javno dao do znanja već 1007. kada je pred svima bacio vjenčani prsten u more.

 

k

Boris i Lucija Novković

Poznati se pjevač, nakon osam i pol godina braka, odlučio razvesti od supruge Lucije s kojom ima dvojce djece. Jedan od razloga rastave jest i druga žena u koju se Novković zaljubio.

 

undefined

Maksim i Ana Mrvica

Nakon 11 godina braka i 19 godina veze, pukla je ljubav između Maksima i Ane Mrvice. Par se rastao zbog nepremostivih razlika u braku. Prije sedam godina dobili su kćer Leeloo.

 

j

Nina Badrić i Bernard Krasnić

Nakon šest godina braka i 12 godina ljubavi, poznati se par ipak odlučio za razvod. Iako su se svojski trudili sačuvati brak, to im ipak nije pošlo za rukom.

 

j
Tony Cetinski i Ivana Nobilo

Iako su u braku proveli svega četiri godine, njihova ljubav je trajala punih 12! Osim zajedničkog života, vezala ih je i uspješna poslovna suradnja. Iako mediji nagađaju kako se razlog raspada njihovog braka krije u ljubavnom trokutu, par ove glasine nije potvrdio.

k
Tom Cruise i Katie Holmes

U braku su bili pet godina, a rezultat njihove ljubavi je šestogodišnja djevojčica Suri (6). Papire za rastavu podnijela je upravo Katie. Par se vjenčao u studenom 2006. godine u talijanskom dvorcu
Odescalchi.

 

j
Heidi Klum i Seal

Svjetski poznata manekenka Heidi Klum i pjevač razveli su se nakon šest godina braka. Par ima troje zajedničke djece. Iako je Heidi isprva negirala preljub s vlastitim tjelesnim čuvarom, ubrzo je ipak priznala kako je zaljubljena u njega.

 

k

Russell Brand i Katy Perry

Iako je Russell Brand, u emisiji poznate komičarke Ellen DeGeneres odbacio glasine o krizi u vlastitom braku, par se nakon samo 14 mjeseci braka ipak odlučio rastati. Kao razlog su naveli “međusobne nepomirljive razlike”.

j
Danny DeVito i Rhea Perlman

Poznati američki glumački par odlučio je odlučio prekinuti zajednički život nakon 30 godina braka! Iako se o razlozima još uvijek nagađa, mediji navode kako supruga više nije mogla trpjeti glumčeve afere.

 

j
Russell Crowe i Danielle Spencer

Par se razišao sporazumno, nakon devet godina braka. Imaju dvojicu sinova, u dobi od osam i šest godina. Iako se nagađa kako se razlog bračnog kraha krije u njenoj pretjeranoj bliskosti s partnerom iz australijske verzije “Plesa sa zvijezdama”, ova glasina nije nikad potvrđena.

j

Ronan i Yvonne Keating

Njihova ljubavna priča je završila nakon 14 godina braka i njegove afere s plesačicom. Iako su pokušali zaliječiti bračne rane, nisu uspjeli. Imaju troje djece.

 

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo