Zdravlje

Zdravlje

Taktika ledene kraljice pali!

Igrati na kartu neosvojivosti prava je formula ljubavnog uspjeha! Tako bar glasi zaključak australskog istraživanja prema kojem osobe koje glume hladnoću završe s boljim partnerom!

“Svi mi želimo iskrenost u ljubavi, ali to se nikada neće dogoditi. Nije da otvoreno lažemo, ali uvijek se trudimo pronaći bračnog partnera koji je bolji od nas”, objasnio je Peter Jonason, profesor psihologije Sveučilišta u Zapadnom Sydneyu, ujedno i voditelj studije.

I muškarci i žene se doimaju hladnima i nedostupnima, ali svako na svoj način, s time da žene ipak češće pribježu ovoj taktici. Prema australskom istraživanju, dame su manje komunicirale te su tako ispale zanimljivije, a ujedno su pokazale kako je njihov društveni kalendar popunjen, dok su muškarci bili nešto neprijazniji, loše se odnosili prema drugima, a damu nisu nazvali nakon spoja.

Drugim riječima, žene su objavile svoje zanimanje i prikazale se nedostupnima, dok su se muškarci prizkazali dostupnima, ali su se pretvarali da nisu zainteresirani, objasnio je Jonason. Dodao je kako su žene te koje češće koriste metodu ledene kraljice jer iz nje imaj više koristi: ona im dopušta testiranje muškaraca.

Ovi rezultati se odnose na ostvarivanje veza, stoga ako tražite samo usputni seks, ona biste trebali izbjegavati ovu metodu. Naime, ona će samo sniziti vaše izglede za akcijom ispod plahte ak oste žena, a ako ste muškarac – onda će ih u potpunosti prekrižiti.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo