Zdravlje

Zdravlje

Upoznajte polikliniku Synlab Hrvatska

Centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike u Hrvatskoj, poliklinika Synlab Hrvatska, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije.

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. godine. Tijekom godina, medicinsko-biokemijski laboratorij je prerastao u Polikliniku za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku, a od početka 2007. godine dolazi pod okrilje njemačke grupacije Synlab GmbH & Co. KG. Sve do siječnja 2013. godine poliklinika Synlab Hrvatska bila je poznata pod imenom LABOR CENTAR – poliklinika, a ime je promijenjeno zbog provedbe globalne korporativne strategije jedinstvenog nastupa na tržištu.

Synlab

Poliklinika Synlab Hrvatska, pod vodstvom mr. sc. Tanje Bobetić-Vranić, spec. med. biokemije, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga
iz područja biokemije, hematologije, koagulacije i imunokemije, od čega
Synlab Hrvatska radi više od 200 različitih pretraga. Sve druge, pa i
najsofisticiranije pretrage, rade se u odgovarajućim suradnim
laboratorijima u Hrvatskoj i Njemačkoj.

Sve laboratorijske pretrage u biokemijskom laboratoriju rade se preporučenim metodama i na vrhunskim mjernim instrumentima. Sustavno se unapređuje rad laboratorija, uvode nove tehnologije i pretrage, a svi su zaposlenici članovi odgovarajućih zdravstvenih komora, sustavno se educiraju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima te prate najnoviju stručnu literaturu.

Zdravlje pacijenata je najbitnije

Po dolasku u Polikliniku Synlab Hrvatska, dočekat će vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno prilagoditi se svim vašim potrebama. Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, naročito djeci i starijima.

Synlab

“Oslonite se na kvalitetu i snagu sustava poliklinike Synlab Hrvatska,
jer ste upravo vi u našem fokusu. Naša politika kvalitete stvara dodatne
vrijednosti kroz ‘žive’ aktivnosti; želimo pacijente potaknuti na
interakciju sa zdravstvenim sustavom u svrhu poboljšanja kvalitete
zdravstvenih usluga”, otkrili su nam stručnjaci poliklinike Synlab
Hrvatska.

Synlab Hrvatska je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je Synlab Hrvatska, medicinsko-biokemijski laboratorij 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189.

Synlab – više od “običnog” laboratorija

Jeste li znali da u poliklinici Synlab Hrvatska možete napraviti alergološko testiranje na više od 700 alergena, kao i test intolerancije na hranu?

Veterinari koji su posvećeni brizi za zdravlje kućnih ljubimaca i domaćih životinja sve se više oslanjaju na potporu iz laboratorija kada su u pitanju dijagnoze i praćenje rezultata liječenja. Poliklinika Synlab Hrvatska pruža usluge medicinsko-laboratorijske dijagnostike i za naše najbolje prijatelje, “bilo da se radi o gmazovima ili drugim egzotama, psima, mačkama, pticama, ostalim kućnim ljubimcima, konjima i sl.”. Svi su korisni (mjerodavni) parametri kliničke kemije, hematologije i
imunologije uključeni, kao i testiranja na alergije, analiza hormona,
zaraznih bolesti, serološka i molekularna biološka detekcija patogena.
Naravno, izvode se i uobičajene pretrage iz područja mikrobiologije,
bakteriologije te parazitologije.

Osim svoje dvije podružnice u Zagrebu i Velikoj Gorici, poliklinika Synlab uskoro otvara još jednu na zapadnom dijelu Zagreba – u Petrovaradinskoj ulici, kako bi svoje usluge i dostupnost približila svim korisnicima. Jednako tako, osim izravne suradnje s privatnim pacijentima, Synlab surađuje, tj. pruža laboratorijske usluge brojnim poliklinikama i specijalističkim privatnim ordinacijama humane i veterinarske medicine diljem cijele Hrvatske.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo