Voli me, ne voli me... - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Voli me, ne voli me…

Voli vaše hirove, spreman je na kompromise, želi provoditi vrijeme s vama i između vas “frcaju” iskre… još uvijek mislite da vas ne voli?

Možda vam nije na glas rekao one dvije slatke riječi “volim te”, ali jednostavno svim srcem osjećate da je to itekako istina. Kako biste bili sigurni da niste krivo protumačili signale koje vam šalje, evo uputa prema kojima možete prepoznati znakove da je itekako zaljubljen u vas.

Ne uspoređuje vas s drugim djevojkama

Mnoge muškarce direktno ili indirektno možete uhvatiti da vas uspoređuju s bivšim djevojkama ili pak prijateljicama. Ako to prestane činiti ili vas počne hvaliti kako ste vi najbolja djevojka koju je ikad imao, ovo je vrlo dobar znak da je itekako “pao” na vas.

kNe može prestati misliti na vas

Izašao je s prijateljima i šalje vam ljubavne poruke, to je vrlo dobar znak, jer znači da bi radije sada vrijeme provodio s vama nego s prijateljima. Također, ako vas često iznenadi s malim poklonima, kao što je sitnica iz trgovine za koju ste rekli da volite (npr. čokolada, omiljeno jelo) ili pak u videoteci posudi vaš omiljeni film, znači da vas želi razveseliti i pokazati da misli na vas i da vas želi usrećiti. Ako vam pak pošalje poruku za laku noć, znači da ste mu zadnja misao prije nego sklopite oči i da bi vrlo rado bio sada s vama u krevetu. Što više možete poželjeti?

Suosjeća s vama

Imali ste vrlo loš dan, bolesni ste, tužni, a on pokazuje znakove empatije, tješi vas i nastoji razveseliti, ili pak strpljivo sluša vaš problem i daje vam svoj savjet, znači da vam mu je stalo do vaše sreće.

Želi znati sve o vama

Želi znati i najbanalnije stvari o vama, od vaših priča iz djetinjstva, omiljenu boju, koje jelo najviše volite, koji vam je najdraži parfem, to je znak da želi saznati nešto više o voljenoj osobi – vama. Ne može biti loš znak ako želi znati što volite, kako razmišljate, što vas nasmijava.

Misli da su vaši hirovi i mane neodoljive

To što grickate nokte za vrijeme napetog filma, što pričate punih usta, to što ne zatvarate zubnu pastu i svugdje nosite svoju omiljenu plišanu igračku i to što imate nervozne epizode za vrijeme PMS-a, njega uopće ne smeta, nego misli da je sve to dio vaše predivne osobnosti, tada znate da imate njegovu ljubav.

Kemija je u zraku

Prava ljubav bez kemije ne postoji. Ako ne može skinuti ruke s vas kada ste sami, ako vas gleda s divljenjem i strašću, ako osjećate da ga privlačite kao magnet, to je vrlo dobar znak.

kNe primjećuje druge žene

Znate onu izreku “ako je zauzet, nije oduzet”, može vrijediti i za muški i ženski spol, no zaljubljeni muškarac, sigurno neće “sliniti” za svakom “suknjom” koja se nađe u njegovoj blizini. Svatko od nas voli vidjeti lijepo lice (ili tijelo), ali ako žene više ne primjećuje kako potencijalni seksualni objekt koji ima potrebu osvojiti, tada ste sigurno zadobili njegovo srce.

Želi provoditi vrijeme s vama

Svaki slobodan trenutak želi provoditi s vama, bilo da idete u šetnju, odmarate ili obavljate kućanske poslove. Nikad mu nije dosadno kada je s vama ma kako god provodili vrijeme, pričali ili šutjeli. Ako vam pak kaže da ste mu nedostajali neki dan kada niste mogli biti zajedno… vjerujemo da imate njegovu ljubav.

Spreman je kompromise

Ne možete se slagati u svemu, pa čak se i ne morate, no ono što je važno da uspijete postići kompromis i imati dovoljno tolerancije. Kada je on spreman na bilo koji oblik kompromisa i kada vidite da je njemu stalo da i vi budete sretni, tada možete biti sigurni da osjeća nešto više od same privrženosti… Niti jedna osoba kojoj nije stalo neće se truditi usrećiti drugu osobu, nego će više gledati svoje interese.

Vi ste mu postali prioritet

Kako bi provodio više vremena s vama radi manje sati, bolje je organizirao vrijeme, manje se druži s prijateljima, više ne izlazi svaki dan u tjednu ili sl., znači da ste mu vi došli na vrh liste prioriteta, što ne čini niti jedna osoba koja nema dublje osjećaje.

Planira budućnost

Planira tri, šest mjeseci, godinu dana unaprijed neko putovanje s vama, priča o vama kao paru u budućnosti, spominje zajednički život, brak, djecu i slično, vjerojatno misli da bi vi mogli biti ona prava. A to znači samo jedno – ljubav.

 

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo