Začinite ljubavni život u vrijeme blagdana! - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Začinite ljubavni život u vrijeme blagdana!

Vaš je bračni seksualni život postao predvidljiv, dosadan? Probajte probuditi stare strasti za vrijeme blagdana!

Božić često u nama pobudi nervozu zbog silnih prethodnih priprema, pogotovo ako imate veću obitelj, malu djecu kod kuće ili rodbinu koja vam dolazi u posjet. Kako bi pobudili strasti možete svom partneru darovati (na samo naravno) seksualne igračke, ali to neće pomoći vašem seksualnom životu ukoliko postoje nekakvi problemi u vašoj vezi ili ste nervozni od gužve u dućanima ili prometu.

kMorate biti svjesni da je vaš seksualni život vrlo povezan s ostalim događajima u vašem životu. Kako Božić pored veselja nosi i priličan stres, nemojte očekivati za vrijeme blagdana velike pomake u svom seksualnom životu uz svu tu gužvu jer vam može samo povećati stresnu situaciju.

Seksualne igračke

Mogu biti zabavne, ali učinkovitija će vam možda biti šetnja po okićenim ulicama grada držeći se za ruke. Odvojite slobodno vrijeme za to, barem nekoliko sati i nemojte tada razmišljati o ničem drugom, već uživajte u zajedničkom druženju.

Pričajte!

Pričajte o djeci ako ih imate i kako ste sretni i ponosni na njih. Pričajte o njihovim nestašlucima i igri. Sjetite se svega što ste zajedno prošli, kakav vam je bio prvi zajednički Božić. Poljubite se bez posebnog razloga. Pričajte o protekloj godini, kakva je bila i kako je prekrasno što ste zajedno. I smijte se zajedno – parovi koji se puno smiju više uživaju jedno u drugom.

lUredite se i izađite na svečanu večeru

Ako imate malu djecu, ostavite ih sa bakom i djedom ili se dogovorite sa babysittericom i počastite se večerom u dobrom restoranu. Nemojte nikog drugog pozivati na večeru i ne idite na neki tulum jer cilj vam je provesti večer u intimnom okruženju sa svojim mužem.

Otiđite zajedno u kino i pogledajte dobar film

Igrajte neku društvenu igru s djecom, a kad oni odu u krevet, nastavite s igrom – važno je da se opustite i da se družite zajedno. Nemojte u vrijeme blagdana zasjesti pred televizor i tako provoditi vrijeme jer to ubija komunikaciju, a to je posljednje što želite. Kvalitetno iskoristite to vrijeme.

Probajte se sjetiti zbog čega ste u početku htjeli voditi ljubav s njim i pomognite mu da se i on toga sjeti. Zapamtite nije važno što radite, važno je da se usredotočite jedan na drugoga.

 

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo