Zdravlje

Zdravlje

Imunosal je već drugu godinu zaredom proizvod broj jedan

Prema različitim anketama koje je provela nezavisna agencija Promocija Plus u travnju 2015. i ožujku 2016. godine na uzorku od čak 200 ljekarni, u ljekarnama se kad je u pitanju imunitet najčešće preporučuju upravo Imunosal proizvodi, bilo za djecu ili za odrasle.

Omjer cijene i kvalitete

Nekoliko je ključnih faktora zaslužnih za uspjeh Imunosal proizvoda. Jedan je svakako činjenica što su dosta jedinstveni po svom cjelovitom sastavu koji uz glavni sastojak beta-glukan sadrži zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata važnih za imunosni sustav našeg organizma.

No nikako ne smijemo zaboraviti i cijenu jer upravo omjer cijene i kvalitete se pokazao presudnim kod krajnjeg kupca. Tako se na tržištu može vidjeti po sastavu dosta slabije proizvode, a koji su cjenovno dosta skuplji.

Imunosal linija

Imunosal proizvodi su prilagođeni različitim životnim razdobljima i potrebama. Liniju čine pet proizvoda različitih farmaceutskih oblika: Imunosal kapsule za odrasle, Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu, Imunosal Senior kapsule za zrelu dob (50+), Imunosal šumeće tablete pogodne i za djecu od 6 godina, ali i za odrasle te Imunosal pastile za djecu od 3 godine.

Hrvatski proizvod

I na kraju zanimljivost koju mnogi ne znaju – Imunosal je domaći proizvod razvijen u Hrvatskoj. Svi proizvodi iz linije proizvode se u Hrvatskoj osim šumećih tableta koje se proizvode u Njemačkoj, a jedini razlog tome je što je tehnologija proizvodnje šumećih tableta za sada još uvijek nedostupna kod nas.

Više o proizvodima možete potražiti na službenim stranicama www.imunosal.hr

Foto: Petar Glebov / Pixsell

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo