Zdravlje

Zdravlje

Zdravi zubi od prvog dana

Briga o zdravlju usne šupljine mora početi već od rođenja. Prije nego izraste prvi zub, dijete će najvjerojatnije utjehu potražiti u dudi varalici. Ukoliko je tako, omogućite djetetu da korištenje dude varalice ne uzrokuje neželjene posljedice za razvoj dječjih usta, čeljusti i zagriza.

Curaprox duda varalica svojim anatomskim oblikom maksimalno je prilagođena strukturi dječjih usta. Ne uzrokuje pritisak na nepce i znatno smanjuje moguće nepravilnosti zuba i čeljusti te moguću kasniju potrebu za nošenjem ortodontskog aparata, a zahvaljujući materijalima od kojih su izrađene, Curaprox dude varalice su antialergijske, prihvatljive za kožu i vrlo otporne.

Prilikom nicanja prvih zuba dijete ima pojačanu potrebu za žvakanjem. Tada je idealna pomoć Curaprox CURAbaby prsten za žvakanje. Smišljena kombinacija masirajuće četkice za zube, prstena za žvakanje i zvečke. Zahvaljujući površini s malim izbočinama, različite tvrdoće, dijete s lakoćom pronalazi i žvače površinu koja mu najučinkovitije pomaže u uklanjanju neugode i boli, a masirajuća zubna četkica privikava dijete na kasniju upotrebu  četkice za zube. Izrađen od biološki kompatibilnog i sigurnog materijala, prsten se ne može slomiti niti pregristi te ne sadrži štetne sastojke i boje.

Kada niknu prvi mliječni zubi potrebno je odmah krenuti s upotrebom prve četkice za zube. Prva četkica za zube treba imati veliki broj mekanih i gustih vlakana kako bi učinkovito i bezbolno očistila sve zubne površine. Curaprox CURAkid 4260 dječja četkica za zube sadrži više tisuća nježnih CUREN® vlakana i namijenjena je za upotrebu od pojave prvog zuba do 5 godine života. Silikonom obložena mala glava četkice sprječava moguće ozljede, a gumirana drška omogućava sigurno držanje četkice, bez rizika od klizanja.

Od polaska u školu, dječju četkicu za zube CURAkid zamijenit će trendovska Curaprox CS Smart četkica za zube. Razvijena je za djecu iznad 5. godina i jedina je četkica na tržištu s 7.600 ultrafinih vlakana smještenih na maloj glavi četkice koja omogućava iznimnu preciznost prilikom četkanja.

Osmerokutni držač osigurava držanje četkice pod pravim kutom, a vlakna su toliko mekana i nježna, da školarac vrlo lako može zavoljeti njezinu mekoću i steći toliko potrebnu naviku održavanja svakodnevne oralne higijene.

Curaprox – za zdrave zube od prvog dana!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo