Zdravlje

Zdravlje

Zeodent za bezbrižno ljubljenje, dobar dah i sjajan osmijeh

Papuče, pidžama, parfem… ili puno originalniji božićni dar za dragu osobu? Zeodent® omogućuje da se ljubite bezbrižno kad god poželite – s uvijek dobrim dahom, bez potrebe da na brzinu tražite žvakaće gume i bombone.

Zamjenska zubna pasta u prahu za svakodnevno četkanje zubi, desni i jezika Zeodent® najučinkovitije je sredstvo da se riješite zubnog kamenca i problema s desnima – zauvijek!

Zubni kamenac najčešći je uzročnik lošeg daha jer se u njemu nakupljaju bakterije. Zeodent® u potpunosti odstranjuje sav plak redovitim četkanjem – uključujući i zubni kamenac jer je to zapravo plak “tvrd kao kamen”, te dajući zubima besprijekoran trajni sjaj. Doživite i vi osjećaj potpune glatkoće, bez ikakvog plaka na unutarnjoj i vanjskoj strani zubi.

Zeodent® je prirodni mineralni zubni prah proizveden od aktiviranog vulkanskog minerala zeolita bez primjesa i dodataka. Rezultat je je složenog postupka fizikalne prerade. Ne djeluje abrazijom, nego principom ionske razmjene i pH razlike u ustima. Sprečava gubitak minerala iz zubi, jača zubno meso i hrani ga s vrijednim mineralima. Dovoljno je upotrebljavati mekanu zubnu četkicu.

Već nakon korištenja jednog pakiranja Zeodenta® koje kod redovnog svakodnevnog čišćenja traje 5-6 mjeseci za jednu osobu, u roku od nekoliko tjedana zubi će biti potpuno glatki i blistavi iznutra i izvana, novi kamenac se neće stvarati, nestat će loš dah i afte, osjetljive i krvareće desni ojačat će i zacijeliti!

  • Zeodent® čuva zdravi biofilm (bakterijalnu floru) u cijeloj usnoj šupljini. Možete ga utapkavati u desni jer ne sadrži fluor ni štetne primjese i aditive, te se može sa slinom progutati jer je potpuno prirodan i biokoherentan (tijelu svojstven kao voda). Nakon svake upotrebe ispire se vodom.
  • Zeodent® apsorbira pozitivno nabijene toksine i teške metale (što je osobito važno kod pušača) te odstranjuje žutilo na zubima od kave, cigareta i čaja bez poliranja i ribanja, do prirodne boje svakog pojedinca, a ne izbjeljuje zube.
  • Zeodent® se koristi kao zamjena za zubnu pastu, a možete ga koristiti i zajedno sa zubnom pastom. Na početku uporabe preporučuje se korištenje bez zubne paste za postizanje boljeg i bržeg učinka. Navlažena zubna četkica uroni se u prah, a zubi, desni i jezik četkaju se na uobičajen način, i nakon toga se sve ispere vodom.

Sa Zeodentom je dosad više od 10.000 korisnika u Hrvatskoj uspješno riješilo svoje probleme.

Jovana Vitas: Moj suprug ima parodontozu, a nakon duge potrage naišao je na Zeodent. Njegovim korištenjem zubno meso vratilo mu se u normalno stanje, nestao je zadah (svatko tko ima parodontozu zna kakav je) i zubi su postali glatki i sjajni. Ja sam pušač i zubi mi znaju promijeniti boju. Sada su sjajni i bez kamenca, boja je došla u svoju prirodnu. Baš smo zadovoljni i svima toplo preporučujemo da koriste Zeodent u svojoj svakodnevnoj higijeni zuba. I opet ponavljam, nije internetska prevara. “

Ivana iz Splita: Stvarno sam oduševljena. Zubi mi imaju svoju vlastitu boju, Zeodent odstranjuje žutilo od kave. Zeodent je jedan od rijetkih proizvoda gdje sve činjenice koje su navedene stvarno stoje.

Monika Jakubecz iz Slovačke: Kada sam prvi put upotrijebila Zeodent prašak za pranje i čišćenje zubi, bila sam skeptična i vrlo znatiželjna što će to zapravo napraviti. Nikada prije nisam zube čistila i prala sa praškastom “zubnom pastom” i bilo mi je dosta čudno. Samo što Zeodent govori zaista sam za sebe. Već kod prve upotrebe osjeća se razlika i kada se čovjek navikne na drukčiji osjećaj (prašak umjesto pasti različitih okusa), zaljubi se u njega zato što je rezultat i efekt nakon pranja i čišćenja zuba puno ljepši nego kada upotrijebimo klasičnu zubnu pastu iz trgovine. Zadovoljna sam sa Zeodentom i preporučujem da ga isprobate. Nakon toga ćete ga htjeti stalno koristiti…

Zeodent je prirodno mineralno sredstvo za cjelokupnu higijenu usne šupljine koje ima i preporuke stomatologa. 

Više o proizvodu možete doznati i naručiti ga na www.PotpunoNovOsjecaj.com preko obrasca narudžbenice ili putem telefona 01/36 44 884 (svaki radni dan od 9 do 16 sati) ili 095/855 33 91 (svaki dan od 9 do 20 sati). Za sve upite pišite u tvrtku PETRAM-promet d.o.o. na petram@zg.t-com.hr

Prijave su završile.

Ordinacija.hr  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo