U restoranu Bon Appetit čekaju te odlični i zdravi kulinarski zalogaji chefa kuhinje Berislava Lackovića. Dvoje čitatelja vodimo na kvalitetan obrok koji organizmu daje obilje energije. Odaberi ručak ili večeru za dvoje i uživaj u prekrasnom ambijentu restorana Bon Appetit u Heinzelovoj 62a.
Kulinarski kreativci restorana Bon Appetit osmislili su novi koncept ishrane Smart food koju od travnja možeš kušati u njihovom restoranu.
Iza zaštićenog koncepta Smart Fooda stoji tim kulinarskih kreativaca restorana BonAppetit, na čelu s Marinom Vojković, koja je posljednjih godinu dana zajedno sa suradnicom dr. Donatellom Verbanac, docenticom Odjela za međustaničnu komunikaciju Centra za translacijska i klinička istraživanja pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu, razvijala novi brand zdrave hrane u potpunosti prilagođen suvremenom čovjeku i njegovom užurbanom načinu života.
Uvijek promjenjivi, živi jelovnik Smart Fooda koji vas očekuje u Heinzelovoj 62a, s namirnicama i bogatstvom okusa prati godišnja doba, a posebna se pažnja uvijek pridaje odabiru namirnica.
Valja naglasiti da Smart Food koncept nudi jela za najrazličitije ukuse – bilo da ste poklonik njoka od mrkve u umaku od bukovača i limuna ili, primjerice, tagliatella od rogača s kozicama i motarom ili vas više zanima onaj slatki dio koji dolazi na kraju, pa se odlučite za tortu od maslinovog ulja koju će vam poslužiti uz kremu od limuna, svatko će u Bon Appetitu pronaći izazov za sva osjetila!
Više o konceptu zdrave ishrane pročitaj u našem članku Otkrijte kako “jesti pametno” uz novi koncept zdrave hrane – Smart Food!.
Kulinarske tajne otkrio nam je naš sugovornik chef kuhinje Bon Appetit Berislav Lacković u intervjuu Zaboravljene namirnice moj su izazov!.
Ordinacija.hr