Darujemo vas specijalističkim pregledom i jednom estetskom bezmetalnom eMax krunicom - Ordinacija.hr

Budi cool ovog ljeta

Darujemo vas specijalističkim pregledom i jednom estetskom bezmetalnom eMax krunicom

Stručni tim ordinacije ALPEDENTAL razveselit će čitatelja specijalističkim pregledom i jednom estetskom bezmetalnom eMax krunicom. Odgovorite na naša pitanja i već sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Alpedental objedinjuje suvremenu, brzu i preciznu dijagnostiku, najmoderniju dentalnu opremu, najviše standarde dentalne usluge i vrunski tim stručnjaka koji trajno obnavljaju i podižu razinu svoje edukacije i vještina.

Alpedental se nalazi u Svetoj Nedelji, 10 min nadomak Zagreba, u mirnom ozračju prestižnog naselja HOTO VILLE, van gradske gužve, uz odličnu povezanost autocestom, na samo 7 min vožnje od graničnog prijelaza Bregana sa Slovenijom.

Alpedental neprestano prati suvremene trendove te nudi izvrsnost i individualni pristup svakom pacijentu na području dijagnostike, implantologije, endodoncije, protetike, ortodoncije, radiologije, opće i estetske dentalne medicine.

Rezultati dugogodišnje suradnje s eminentnim specijalistima oralne kirurgije evidentni su u domeni implantologije te najsloženijih kirurških zahvata u usnoj šupljini.

Osnivač, Zoran Kosović, dr.med.dent., ujedno i dentalni tehničar, spojio je strast i ljubav prema struci, ističući izrazitu povezanost ordinacije i dentalnog laboratorija što se očituje u savršenoj estetici kruna, mostova i ljuski.

Alpedental je licencirana ordinacija s preporukom proizvođača Nobel Biocare™ (vrhunski svjetski implantološki sustav) za ugradnju impantata s doživotnim jamstvom.

Najbolja preporuka našeg rada su tisuće zdravih i lijepih osmijeha naših pacijenata u proteklih desetak godina.

Zašto potpuno keramičke krunice?

Krunice izrađene u potpunosti od keramike predstavljaju ljepšu i bolju alternativu klasičnim metal-keramičkim krunicama. Za razliku od metal-keramike, potpuna keramika omogućuje prirodnu translucenciju i prodor svjetlosti kroz zub i krunicu što rezultira prirodnim izgledom nadomjestka.

Prednosti e.max krunice

Biokompatibilnost – keramika, za razliku od metala, ne uzrokuje alergije i zubno meso ju savršeno prihvaća. Iz tog razloga, moguće je izraditi krunice koje izgledaju kao da izrastaju iz zubnog mesa i u potpunosti oponašaju izgled prirodnog zuba.

Čvrstoća – e.max keramika čvršća je 3 puta od zubne cakline, što ju čini izrazito otpornom na lom. Cementirana na zub, takva krunica i zub čine jednu cjelinu.

Estetika – potpuna keramika u potpunosti oponaša optička svojstva prirodnog zuba. Zvog visokog sastava staklenih čestica ona daje “kameleonski efekt” u potpunosti se prilagođava susjedni zubima. Svojstva kao što su translucencija, opalescencija, transparencija i fluorescencija u cjelosti se prenose u keramiku što rezultira krunicom koju je nemoguće razlikovati od prirodnog zuba. Obzirom da ne sadrži metal, ne dolazi do obojenosti ruba zubnog mesa i ružnog prosijavanja metala kroz zubno meso.

Postojanost – metal pod utjecajem vlage iz usne šupljine, korodira i otpušta metalne čestice koje ostaju u zubnom mesu i uzrokuju tamnu obojenost. Potpuno keramička kruna je u ustima postojana i ne dolazi do promjene boje.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo