Budi cool ovog ljeta

Oblikujte tijelo, zategnite kožu i uklonite celulit

Danas vas darujemo tretmanom za oblikovanje tijela Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija, vrijednim čak 1.800 kuna!

Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija novi je tretman Poliklinici Bagatin koji se savršeno uklopio te nadopunio ponudu vrhunskih tretmana za tijelo, jer upravo je kombinacija tretmana ono što donosi najbolje rezultate kod tretiranja svih estetskih problematika. Venus Legacy jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana za zatezanje opuštene kože i reduciranje celulita u svijetu, a njegove glasnogovornice su poznate glumice Sofia Vergara, Salma Hayek i model Cara Delevingne.

Djelovanje tretmana Venus Legacy

Ovaj jedinstveni tretman kombinira čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji. Rezultati tretmana mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak. Tretmani traju oko 45 minuta te ih je jednostavno ubaciti u dnevni raspored.

Poliklinika Bagatin – briga o klijentu na prvom mjestu

Poliklinika Bagatin jedna je od vodećih i najkvalitetnijih medicinskih ustanova za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj. U suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima Poliklinike Bagatin, na dvije lokacije, klijentima se pruža iznimno veliki broj estetskih zahvata i tretmana, plastičnih i rekonstruktivnih operacija, stomatoloških terapija i usluga te dermatoloških pregleda i liječenja. Ugodni prostori Poliklinike omogućavaju optimalan ambijent za konzultacije, preglede i operacije, a najbolja tehnologija garantira optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu.

Ako vas zanima više informacija o Venus Legacy tretmanu slobodno se obratite osoblju Poliklinike Bagatin telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr. Više informacija možete doznati i na službenoj web stranici (www.poliklinikabagatin.hr).

Foto: shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo