Budi cool ovog ljeta

Iskoristite priliku i uputite se na profesionalno čišćenje i polarinje zubi!

Kad ste zadnji put bili na profesionalnom čišćenju zubi? Profesionalno čišćenje i poliranje zubi preporučuje se obaviti dvaput godišnje za sve ljude, bez obzira na to imaju li nekakav problem ili ne!

Na čišćenje kamenca i poliranje zubi šaljemo četiri sretna čitatelja, na vama je samo da odgovorite na naša pitanja!

Osobe koje imaju problema u smislu krvarenja desni, pojačanog nakupljanja zubnog plaka i kamenca, povlačenja desni ili pak obiteljsku sklonost parodontitisu trebaju s doktorom dentalne medicine napraviti individualni plan čišćenja. To je, naime, jedini način na koji se može spriječiti ili zaustaviti daljnji razvoj bolesti i posljedično gubitak zubi. 

Bez obzira kako dobro čistili zube kod kuće, uvijek postoje mjesta koja su teško dostupna i na kojima se može razviti karijes ili parodontna bolest. Pogledajte samo sve reklame koje se vrte na televiziji, svi se nadmeću čija četkica ili pasta za zube čisti više! No ni jedna ne čisti sve. 

Redovite kontrole omogućuju prepoznavanje problema u ranoj fazi, kada je liječenje zagarantirano uspješno! S današnjim spoznajama i mogućnostima današnje dentalne medicine, parodontitis nije neliječiv i svakako ne bi trebao biti razlog gubitka zubi. 

Čistoća zuba je dokazano uvjet za njegovo zdravlje, kao i zdravlje svih struktura koje ga okružuju! 

Prepustite brigu o Vašim zubićima stručnjacima u Centru Oralne Higijene.

Za više informacija posjetite www.centar-oralne-higijene.com. Kontaktirati nas možete na +385 1 5802 333 ili nam jednostavno pošaljite Vaš kontakt putem kontakt forme na web stranici, mi ćemo kontaktirati Vas u najkraćem mogućem roku.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo