Budi cool ovog ljeta

Poliklinika Lege Artis – vaš izvor zdravlja i ljepote

Brigu o ljepoti i zdravlju vašeg tijela prepustite u ruke stručnjaka Poliklinike Lege Artis koji vas daruju s poklon bonom u vrijednosti od 600 kn, a možete ga iskoristit za: specijalistički pregled kirurga (vaskularni ili abdominalni), uklanjanje madeža, fibroma ili bradavica radiofrekvencijom te pregled vena s color dopplerom!

Poliklinika Lege Artis privatna je poliklinika u vlasništvu bračnog para Čandrlić – kirurga i anesteziologinje. Primarna djelatnost poliklinike je neinvazivna kirurgija vena. Otvorena prije 4 godine, ova poliklinika je prvi centar u Hrvatskoj s cjelovitim pristupom bolestima vena – od dijagnostike do operacija vena pjenom, laserom i radiofrekvencijom – sve u jednom danu.

Uvođenjem suvremene laserske tehnologije etablirala se kao prvi laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske.

Laserskom se tehnologijom, osim fleboloških, vrše i proktološki zahvati: operacije hemoroida, fisura i fistula. Obavljaju se tako i svi estetski korektivni zahvati iz opusa plastične kirurgije. Istom se tehnologijom uklanjaju i različite tkivne izrasline: madeži, fibromi, bradavice bez rana i šivanja, posve bezbolno i trajno, s mogućnošću obavljanja tijekom cijele godine.

Osnovna tendencija suvremene medicine je – smanjiti invazivnost. To znači: bez boli, bez ožiljaka, bez stresa, bez gubitka vremena i smanjenja svakodnevnih aktivnosti – efektno i efikasno, neovisno o godišnjem dobu.“ kaže dr. Jasenka Čandrlić

Spektar usluga proširili su i na neinvazivne estetske tretmane lica i tijela, isključivo medicinskih referenci. Uz profesionalnu analizu kože, mikrodermoabraziju i dermapen, tu su i čarobni rejuvenacijski postupci medicinskom radiofrekvencijom i laserom u kombinaciji s kozmetičkim tretmanima medicinskom kozmetikom.

Vrlo su efektni i anti-age tretmani suvremenim hijaluronskim filerima te Botox terapija protiv bora i znojenja čiji su rezultati vidljivi odmah nakon implementacije.

Tretmani Zerona laserom koriste se za liječenje pretilosti i neinvanzvino oblikovanje tijela, redukciju masnog tkiva i celulita – na oduševljenje svih koji se mukotrpno bore s viškom kilograma.

S ciljem prepoznatljivosti ove osječke poliklinike kao laser centra uveden je i novi, suvremeni, multifunkcionalni laser za trajnu epilaciju. Istim se laserom uspješno tretiraju i akutne akne; opremljen je i sondom za rejuvenaciju – zatezanje tkiva, te onom za efikasno uklanjanje kapilara lica i tijela – što je i osnovna djelatnost Poliklinike.

Slavonija i Baranja – “hrvatska Provansa” – regija je izvrsne gastronomije i enologije, čarobnih rijeka i tajnovitih šuma, nepreglednih oranica i blagih brežuljaka, egzotičnih ptica i obilja divljači. Slavonskim biserima možemo pribrojiti i Polikliniku Lege Artis.

U Poliklinici Lege Artis vas očekuje:

  • Dugogodišnje iskustvo i stotine zadovoljnih klijenata

  • Vrhunski profesionalni tim, ugodna atmosfera, diskretni ugođaj

  • Trajni, efikasni zahvati, bez recidiva i komplikacija, tijekom cijele godine

  • Brzi i efektni postupci, bez boli, rana, ožiljaka

  • Trenutni povratak svakodnevnim aktivnostima

  • Planiranje vašeg zdravlja i izgleda

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo