Počinje nova sezona jedinstvenog TBC tečaja za vrhunske fitness trenere

Total Body Coach Boot Camp

Vodeći fitness treneri s preko 20 godina iskustva u fitness industriji, Marino Bašić i Tomislav Dolušić, pokrenuli su prije šest mjeseci jedinstveni fitness projekt – Total Body Coach – koji se sastoji od jedinstvenog tečaja za fitness trenere i originalnih TBC programa.

Ovaj se tečaj pokazao punim pogotkom, što je potvrdilo preko 60 oduševljenih polaznika, koji su prošli jednu, dvije ili sve tri razine tečaja u zadnjih nekoliko mjeseci. Gotovo svaki termin bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, što pokazuje kako interesa za ovakvim tečajevima itekako ima među zagrebačkim fitness entuzijastima.

Kome je TBC tečaj namijenjen?

Marino Bašić i Tomislav Dolušić

Svim punoljetnim fitness entuzijastima, rekreativcima, studentima, trenerima, ali i svima onima koji žele značajno unaprijediti razinu svog znanja o fitnessu. Polaznici mogu savladati osnovna i napredna znanja i tehnike funkcionalnog treninga i raznovrsnih trenažera. Naučit će kako stečeno znanje kvalitetno prenijeti na svoje članove, tj. klijente.

Pored Marina Bašića i Tomislava Dolušića, predavači su još izuzetni treneri poput Saše Grošića i Barbare Horvat, uz podršku cijelog TBC tima.

Pogledajte najavu Total Body Coach tečaja s Irinom Čulinović: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6EK9JtEG4f

 

Total Body Coach tečaj i sve razine

Postoje tri stupnja Total Body Coach tečaja. Svaki stupanj zastupljen je sa osam tematskih cjelina i provedi se u formi vikend seminara (subota i nedjelja od 9 do 17 sati) te deset sati individualne prakse za svakog polaznika u fitness centrima Dream gym, Basic gym one, te Total Body Coach Boot Camp - http://www.totalbodycoach.com.hr/o-nama/

Trenažeri i teorijska i praktična znanja/programi zastupljeni po stupnjevima tečaja:

Certifikat 1. stupnja Total Body Coach (Basic Level 1)

Teretana – tradicionalni trening, Freemotion – funkcionalni trening, Crossfit, Kettlebell (girje), Vibracijski trening, Bugarske vreće, TRX i Nutricionizam. Video

Certifikat 2. stupnja Total Body Coach (Advanced Level 2)

Osobni trener, Medicinke i bučice, SAQ, Indijske palice, Fit box – rekreativni boks, Conditioning RIP:60 & Kettlebell, Bodyweight i Hard core trening – Sandbag. Video

Certifikat 3. stupnja Total Body Coach (Master Level 2)

Boot camp, BOSU & fit ball, Crossfit – napredne metode treninga, Powerlifting, Weightlifting, Marketing& management fitness centra, Girevoy sport, te Elastične trake u sportu i rekreaciji.

POSEBNA NAJAVA: U pripremi su i dva posebna termina do ljeta - Special edition level TBC tečaja, s dodatnim, vrlo atraktivnim temama i gostima predavačima! Sve detalje o tome saznat ćete uskoro u TBC kolumni na vašem omiljenom portalu – www.ordinacija.hr i na Total Body Coach - Facebook profilu.

Termine Total Body Coach tečajeva za 2013. godinu možete pronaći ovdje.

Cijena TBC tečaja/seminara:

1. TBC seminar (level 1, 2 ili 3) – 1999 kuna
2. TBC seminara (level 1 i 2) plativo odjednom – 3499 kuna
3. TBC seminara (level 1, 2 i 3) plativo odjednom – 4499 kuna

Popust je omogućen za studente (15 posto), za rane uplate (do 30 dana ranije - 15 posto), s time da se popusti ne zbrajaju.

Broj polaznika po seminaru je ograničen na 20. Uplata punog iznosa TBC seminara garantira vam mjesto u željenom terminu dok se ne popuni kvota od 20 polaznika za taj termin.

Kontakt za prijavu:

Tomislav Dolušić, prof. tomislav@dreamgym.hr

Napomena:

TBC leveli moraju se pohađati po redu. Ako zbog nepredviđenih okolnosti niste u mogućnosti doći na plaćeni termin, možete odabrati jedan od idućih slobodnih termina.

Organizator: Dolka sport d.o.o. Sve novosti vezane uz TBC tečaj potražite na portalu: Totalbodycoach.com.hr i na Total Body Coach - Facebook profilu.

Dodatni bonus: Po završetku tečaja, polaznici će dobiti preporuku Marina i Tomislava prilikom traženja zaposlenja kao fitness trenera, a također će biti upisani na poseban popis osobnih trenera na TBC portalu.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!