Upotpuni svoj izgled: poklanjamo bušenje ušiju i ZAKS naušnice - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Upotpuni svoj izgled: poklanjamo bušenje ušiju i ZAKS naušnice

Oduvijek ste htjeli svoj izgled upotpuniti naušnicama, ali vas je bilo strah bušenja? Strahu više nema mjesta, s obzirom na to da ZAKS koristi najsigurniji uređaj na svijetu koji bušenje ušiju čini bezbolnim! Ovo Valentinovo vam poklanjamo bušenje ušiju i naušnice zlatarnice ZAKS. Naš će redakcijski žiri odlučiti tko najviše zaslužuje dobiti ovaj lijepi poklon.

U svim poslovnicama zlatarnice ZAKS postoji usluga profesionalnog bušenja ušiju za svu djecu stariju od tri godine, kao i za odrasle osobe. Osim ZAKS-ovog educiranog kadra, važno je naglasiti i da se pri bušenju ušiju koristi trenutno najsigurniji uređaj na svijetu, renomirani “Sistem 75“ proizvođača Studex, koji je maksimalno sterilan i po svim europskim standardima, a odobrila ga je i američka Agencija za hranu i lijekove.

Zaks

Zbog njegovog patentiranog dizajna, korištenje ovog ergonomski dizajniranog uređaja praktički je bezbolno za svakog korisnika, a djelatnice ZAKS-a pri bušenju ušiju u niti jednom trenutku ne dodiruju medicinsku naušnicu koju je potrebno aplicirati na uho. Uz svako bušenje ušiju možete birati među 12 vrsti naušnica od medicinskog čelika, a djeca, prema kojoj su sve djelatnice posebno brižne i strpljive, uz bušenje ušiju dobivaju i “Diplomu za hrabrost“. Ovakav sterilan i siguran način bušenja ušiju u svim ZAKS-ovim poslovnicama može se obaviti u bilo koje doba dana, a cijeni se ovisno o odabranim naušnicama – najpovoljnija naušnica stoji 35, a najskuplja samo 70 kuna.

Više informacija saznajte na internetskoj stranici Zaks. Upiti: info@zaks.hr ili na 01 6439 630.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo