Psiha

Psiha

10 Avonovih Senses setova traži nove vlasnike!

Uživajte u carstvu čula i mirisa – pobjegnite u daleke krajeve Avonovom linijom za njegu tijela Senses. Umjesto povratne karte za put oko svijeta, mi vam darujemo deset Senses setova! Kome točno? Saznajte u ponedjeljak 4. kolovoza!

Uživajte u Senses linijama za toaletnu njegu, sada s još više hidratantnih svojstava. Avon predstavlja nove, kremaste formule koje vašoj koži pružaju potpunu njegu – formule koje pozitivno djeluju na raspoloženje! Tu je i sprej za tijelo, koji osvježava kožu i pruža joj neodoljiv miris. Najbolje od svega, ove se vodice mogu koristiti kao sprej za tijelo, ali i kao osvježivač odjeće ili posteljine – s obzirom na to fa ne ostavljaju mrlje na tkaninama.

Mi vam poklanjamo deset Avonovih Senses setova, a svaki se set sastoji od:

  • Reflection tekućeg sapuna
  • Reflection gela za tuširanje (500 ml)
  • Romantic Garden of Eden vodice za tijelo

Senses

Po prvi puta i s kremastom formulom, luksuzna i nježna Reflection linija ima dugotrajan miris orhideje i maline! Njeguje, hidratizira i hrani kožu. Osjetite senzualnu i osvježavajuću snagu tuširanja!

Zakoračite u rajski vrt pun opojnog mirisa božura, jasmina i narandže s vodicom za tijelo Romantic Garden of Eden. Primamljiv, romantičan i sanjiv miris nježan je na koži i dugo se zadržava. Dugoooo…

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od vas! 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo