Psiha

Psiha

5 Encianovih poklon paketa traži nove vlasnike!

Vodite brigu o svom zdravlju i izgledu i ne želite se odreći uživanja u ukusnoj hrani? Želite prirodnu pomoć u borbi protiv stresa i nesanice? Želite njegovanu i regeneriranu kožu? Sve ovo možete dobiti našim poklon paketom Encianovih proizvoda! Imena pet sretnika objavit ćemo u ponedjeljak 11. studenog. Za ovaj dar vrijedi se potruditi, a kako – saznaj u članku!

Svaki Encianov poklon paket sadrži: BIO jabučni ocat, Prozen za dobar dan (deset kapsula), Sweet Dreams za dobar san (30 kapsula), Sportina žitarice te Nevenovu mast.

BIO Jabučni ocat 700ml

Encian BIO jabučni ocat proizveden je na prirodan način, prešanjem svježih jabuka sorte topaz uzgojenih u ekološkoj poljoprivredi, bez pesticida i umjetnih gnojiva. Širina primjene u kulinarstvu čini ga nezamjenjivim začinom za salate i gotova jela i gastronomski vrijednim dodatkom za pripremu ukusnih delicija.

Prozen za dobar dan

Kada se borimo sa stresom naša radna učinkovitost i kvaliteta života rapidno padaju. Stresom treba ovladati i ne dopustiti da vodi glavnu riječ u našim životima. U tome nam može pomoći Prozen koji u sebi sadrži Lactium® – jedinstven, prirodan, klinički dokazan i djelotvoran sastojak na bazi mliječnih bjelančevina s bioaktivnim peptidom. Lactium® nam pruža mogućnost da uživamo u relaksirajućim svojstvima bioaktivnih peptida.

Sweet Dreams za dobar san

Ako spavate malo i nekvalitetno, vaše tijelo se ne može potpuno odmoriti, što se može negativno odraziti na vaše opće zdravstveno stanje. Tu vam može pomoći Encianov Sweet Dreams koji sadrži melatonin – hormon koji se inače stvara u epifizi i koji je odgovoran za izazivanje pospanosti. Više o proizvodima Prozen i Sweet Dreams pročitajte OVDJE.

Prozen i Sweet Dreams

Sportina žitarice

Sportina hrskave integralne pšenične pahuljice s rižom idealan su izbor za doručak ili laganiji obrok. Prirodno su bogate vlaknima koja imaju blagotvorni učinak na metabolizam i doprinose duljoj sitosti. Siromašne su mastima i idealne su ako vodite aktivan život ili brinete o svom izgledu.

Nevenova mast

Cvijet nevena od davnina je poznat kao biljka za kožu. Djeluje protuupalno i antibakterijski. Pospješuje cirkulaciju i potiče rast novog tkiva te se koristi u liječenju rana, opeklina i ožiljaka. Nevenova mast, na bazi vazelina i visokog udjela cvijeta nevena, namijenjena je njezi svih tipova kože. Blagotvorno djeluje na suhu kožu, štiti ju od isušivanja i potiče njenu regeneraciju. Hrapavu kožu čini mekšom i glađom. Ne sadrži konzervanse, parabene ni sintetska bojila.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo