Psiha

Psiha

5 uzbudljivih romana na dar!

Kako mi u Ordinaciji volimo širiti ljubav, odlučili smo pokloniti vam neke od uzbudljivih naslova Mozaika knjiga koji govore o ljubavi. Od vas tražimo malo kreativnosti.

Mozaik knjiga i ove godine tradicionalno obilježava Dan zaljubljenih, i to predstavljanjem ponude novih ljubavnih romana u kojoj se uz svaku kupnju dobiva gratis naslov “100 zlatnih izreka o seksu”. Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će sve do kraja veljače.

U suradnji s Mozaikom knjiga, mi smo vas odlučili darivati uzbudljivim naslovima koji govore o (ne)sretnoj ljubavi, izazovima i strasti. Više o svakoj knjizi možete pročitati u članku: Ovo Valentinovo darujte knjigu!

Mozaik knjiga

Od nagrađivane autorice Brande Joyce, čije romane često opisuju
kao čarobnu kombinaciju priča kakve pišu S.E.Phillips i A. Quick, poput
Nevine vatre, Tamnih plamenova, Vatrene oluje, sigurno će vas privući
njen najnoviji roman “Nepredvidivo srce“. U ovoj napetoj ljubavnoj priči saznajte hoće li Candice staviti sve na kocku zbog zabranjene ljubavi s apačkim ratnikom.

Poklanjamo vam i prvi od četiri romana Suzanne Enoch: “Kako ukrotiti razvratnika”, u kojem će život i čast jedne mlade guvernante biti dovedeni u pitanje zbog zloglasnog grofa Luciena Balfoura.

Mozaik knjiga

Od autorice hit romana “U zemlji bijelog oblaka”, jedne od najpopularnijih suvremenih njemačkih književnica Sarah Lark, čije se knjige u svijetu prodaju u milijunskim nakladama, darujemo vam i “Pjesmu Maora“. Priča je to smještena na Novom Zelandu u 19. stoljeću, o borbi dviju djevojaka zaljubljenih u istoga muškarca.

Susana Kearsley kanadska je spisateljica kojoj je roman “Oči boje zimskog mora
jedan od najvećih uspjeha. Dvije paralelne priče, jedna iz sadašnjosti
druga iz prošlosti, isprepletene su uzbudljivom ljubavnom pričom zbog
čega je ovaj povijesni roman zarobio srca čitatelja širom svijeta.

Sreća ima svoju cijenu – to je poruka koju će Cora Cash naučiti na svojoj koži kada odluči birati vlastitu sudbinu. “Posljednja vojvotkinja” autorice Daisy Goodwin je priča o njujorškoj bogatašici koja po nalogu svoje majke traži plemićku titulu u Engleskoj. Plemstvo je varavo okruženje, a Cora srce dariva čovjeku kojeg jedva poznaje te ubrzo otkriva kako je igra u koju se uključila nije potpuno jasna.

Odaberite svoj naslov i javite nam se! … i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od vas 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo