Psiha

Psiha

Acai Premium Powder za zaštitu zdravlja i vitku liniju

Znate li da su acai bobice izuzetno hranjivo voće, a uz to čuvaju zdravlje i jačaju otpornost organizma, brinu za mladolik izgled kože i velika su pomoć pri mršavljenju. Za vas smo pripremili Acai Premium Powder koji sadrži samo hladno sušene organske acai bobice u prahu bez ikakvih dodataka. Ime sretnog dobitnika saznajemo 24. prosinca, na vama je da odgovorite na naša pitanja.

Acai bobice čiste i jačaju organizam

Odlučite se za zdravu prehranu i očistiti tijelo od unosa štetnih tvari. Acai bobice su pravo rješenje jer svojim sastojcima pomažu čišćenju organizma. One su bogate zdravim mastima koje će sniziti razinu lošeg kolesterola u krvi, održavati njegovu razinu te održati zdravu tjelesnu težinu.

Ovo egzotično bobičasto voće pokazuje iznimnu antioksidativnu vrijednost što znači da sprečavaju nastanak štete na stanicama i tkivima koje uzrokuju slobodni radikali. One će očuvati mladolik izgled kože, Oleinska kiselina (omega-9), koja se nalazi i u maslinovom ulju, daje acai bobicama iznimnu hranjivu vrijednost.

Esencijalne masne kiseline i fitosteroli pomažu pri snižavanju lošeg kolesterola u krvi, a antocijani djeluju na očuvanje zdravlja krvnih žila, tkiva i živčanog sustava. Koenzim Q10 je snažan antioksidant koji štiti zdravlje. U nedostatku koenzima naši mišići ne funkcioniraju kako treba i proces starenja se ubrzava. Unesemo li ga u organizam on će poboljšati pamćenje i povećati fizičku izdržljivost, zbog čega je popularan u svijetu sporta.

Acai Premium Powder možete naručiti putem web shopa
specijaliziranog za biljne i organske proizvode – Organskih 7.hr i u web shopu Ordinacija.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo