Almagea KRILL OIL CARDIO+: Alfa među omegama - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Almagea KRILL OIL CARDIO+: Alfa među omegama

Za vas smo pripremili 3 kutije lmagea Krill Oil Cardio+ dodaci prehrani za zaštitu
srca i krvnih žila, a na vama je da odgovorite na naša pitanja i 23. listopada saznate jeste li jedan od tri sretna dobitnika!

Bolesti srca i krvnih žila vodeći su uzrok smrti u svijetu, no znanstvenim istraživanjima je utvrđeno kako se određeni čimbenici rizika mogu prevenirati prehrambenim intervencijama.

Omega 3 masne kiseline pružaju dokazani zaštitni učinak na zdravlje srca i krvnih žila i to djelujući na nekoliko različitih čimbenika. Zabilježeno je kako unos omega-3 masnih kiselina utječe na krvni tlak i razinu triglicerida u krvi te regulira srčane aritmije. Omega-3 masne kiseline usporavaju nastanak aterosklerotičnog plaka, utječu na njegovu strukturu čineći ga manje nestabilnim i opasnim.

Račić kril – posebna vrsta račića bogata omega 3 kiselinama

Najdragocjenije vrste omega-3 masnih kiselina, koje dokazano doprinose normalnoj funkciji srca – EPA i DHA, tijelo često ne dobiva u dovoljnim količinama. Osim u plavoj ribi i algama, suvremena su istraživanja pokazala kako se visokokvalitetne omega-3 masne kiseline mogu pronaći u posebnoj vrsti račića koji žive u čistom moru Antarktika—račiću krilu.

Ulje račića krila je inovativni sastojak s posebno učinkovitim omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA, koje doprinose zdravlju srca. Blagotvoran učinak EPA + DHA postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA. Struktura EPA i DHA u ulju krila identična je onoj ljudskih stanica i staničnih organela pa je i njihova apsorpcija u ciljana tkiva bolja. Račić kril duguje preživljavanje u hladnom okruženju Antarktika visokom udjelu dugolančanih, višestruko nezasićenih masnih kiselina, EPA i DHA koje su vezane u njihovim staničnim membranama za fosfolipide.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ je dodatak prehrani koji sadrži najkvalitetnije ulje račića krila, izuzetne čistoće, prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama, fosfolipidima i astaksantinom.

Zašto je Almagea KRIL OIL CARDIO + dobar za mene?

Preporučuje se preventivno za zaštitu srca i krvnih žila, te nakon preboljenih kardiovaskularnih događaja kao sekundarna prevencija. Budući da omega-3 masne kiseline imaju širok raspon djelovanja, poglavito protuupalno, preporučuju se u prevenciji i kao nadopuna prehrani modernih ljudi koja je danas često manjkava omega-3 masnim kiselinama.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ ima dodatnu prednost kada je u pitanju zaštita srca i krvnih žila jer je obogaćen vitaminom E i selenom. Vitamin E i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Oksidativni stres dovodi se u vezu sa stvaranjem plaka na krvnim žilama, a time i sa povišenim rizikom od bolesti srca i krvnih žila.

Brza i učinkovita apsorpcija

Supstance se posebnom Fusion tehnologijom kapsuliraju u kapsule sa sadržajem na bazi uljnog medija (Licaps®) koje čuvaju stabilnost aktivne tvari i onemogućuju oslobađanje mirisa. Licaps kapsule ujedno sprječavaju riblji okus, miris te pojavu neugodnog refluksa.

Doziranje: Preporučuje se uzimati 1-2 kapsule Almagea KRILL OIL CARDIO+ s dosta tekućine, uz obrok. Doza se po potrebi može i povećati uz konzultacije s liječnikom.

Pakiranja: Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500mg ulja krila.

Sastojci: Ekstrakt antarktičkog krila (Euphausia superba), kapsula: hidroksipropil metil celuloza, vitamin E (D-alfa-tokoferol), selen (natrijev selenat), bojilo: titanov dioksid.

Preporučena MPC u svim ljekarnama je 174,60 kn

Više informacija na www.almagea.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo