Psiha

Psiha

“Bio – Oil” dubinska hidratacija kože nakon ljeta

Odgovorite na naša pitanja i za sedam dana saznajte jeste li jedan od dva sretna dobitnika proizvoda Bio – Oil za najbolju njegu kože!

Ključ lijepe i zdrave kože zasigurno je dobra hidratacija. Za vrijeme ljeta, zbog brojnih vanjskih čimbenika, isušivanje i oštećenje kože je neizbježno.

Sunce, vjetar, sol i klor, usprkos svakodnevnoj hidrataciji, negativno djeluju na našu kožu koja s vremenom postaje dehidrirana i bez sjaja. Bilo da je vaša koža masna ili suha, ona može biti dehidrirana, a važno je za napomenuti kako sa hidratacijom nikada ne možete pretjerati. Klasična hidratacija, u ljetnim mjesecima upravo zbog svih navedenih čimbenika, a koju ste do sada primjenjivali, jednostavno više nije toliko učinkovita. Vaša koža traži više. Što poduzeti u takvim situacijama i koji proizvod izabrati?

Bio – Oil ulje prirodno će nahraniti i najzahtjevniju kožu

Bilo da se radi o suhoj, normalnoj ili masnoj koži lica ulje će svakoj koži pružiti ono što joj je najpotrebnije, dubinski oporavak. Često osobe s masnom kožom rade grešku tretiranjem svoje kože agresivnim preparatima koji dodatno dehidriraju kožu. To je česta pojava u ljetnim mjesecima kada je koža masnija nego inače. Dok osobe sa suhom kožom mogu dodatno opteretiti kožu neprimjerenim i teškim kremama.

Ono po čemu su ulja specifična i posebna je činjenica da prodiru dublje u kožu od klasičnih krema i gelova te samim time djeluju učinkovitije. Površina kože sadrži nevidljiv masni sloj koji djeluje kao barijera i zadržava vlagu unutar kože.

Uslijed djelovanja negativnih čimbenika na kožu ovaj sloj lipida često popušta i iz kože izlazi previše vlage. Svakodnevno kupanje ili tuširanje mogu pogoršati stanje jer se zbog astrigentnog učinka vode i sapuna odstranjuje sloj lipida. Bio – Oil spaja se s prirodnim masnim slojem kože i tako koži pomaže zadržati vlagu.

Ono prodire u kožu i ne ostavlja mastan trag što ga čini idealnom podlogom za bilo kakav make up, ali i izvrsnim noćnim tretmanom. Pružit će vašoj koži obilje vlage i hidratacije, koža će postati blistavija i glađa, a osjećaj na licu bit će izrazito ugodan. Obzirom na prirodne sastojke mogu ga koristiti i najzahtjevnije kože, djeluje protuupalno, ujednačava ten kože odnosno pigmentaciju koja je nastala nakon izlaganja suncu. Ovo ulje je višenamjensko stoga ga uz njegu kože lica možete koristiti i na ostalim dijelovima svoga tijela.

Bio – Oil možete pronaći u ljekarnama po maloprodajnoj cijeni od 89,90 kn.

Foto: shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo