Psiha

Psiha

Body sculpt tretman u poliklinici Sokol

Jednog sretnog čitatelja darujemo profesionalnim tretmanom za uklanjanje celulita u poliklinici Sokol!

Profesionalni tretman za uklanjanje celulita djeluje tako da:

  • Aktivira bazičnu lipolizu (eliminacija masti), rastvara trigliceride (masnoće).
  • Potiče lipolizu induciranu dotokom adrenalina tijekom vježbanja ili stresnih stanja.
  • Inhibira lipogenezu (formacije triglicerida) nakon obroka.
  • Inhibira adipogenezu (proces pretvorbe masnih stanica u masne nakupine) te djeluje preventivno.

Preparati koji se koriste u tretmanu

Uljni ekstrakt kantariona – Djeluje smirujuće i antiritirajuće te na estetske nedostatke koji se javljaju kao posljedica raznih anksioznih stanja. Ojačava obrambeni sloj i utječe na elastičnost i hidrataciju kože.

Genesculpt koncentrat – Lonizirajući profesionalni koncentrat formuliran s Isohamnetinom (IsR), ekstraktom kineskog celera. To je inovativna molekula koja inhibira adipozne stanice djelujući tako na samo mjesto nastanka celulita, pružajući dugotrajan redukcijski efekt. Ekstrakt kineskog celera pruža antioksidativni, antialergijski i protuupalni efekt. Sudjeluje u regulaciji procesa adipogeneze blokiranjem auto regulacijske sposobnosti masnog tkiva, supresijom matičnih stanica.

Masažni gel koji pojačava lipolizu – Gel s efektom grijanja za poboljšavanje izgleda hladnih dijelova tijela zahvaćenih celulitom i nakupljenih naslagama masnoće. Formula gela sadrži ekstrakt maline i pomaže rastvaranju masnih čvorova te olakšava eliminaciju masnih komponentna celulita. Ekstrakt maline je prirodni flavonoid koji pruža potpuni anticelulitni efekt. Kombinacija dviju molekula: fizetin i frambion, aktiviraju početnu i induciranu lipogenezu (adrenalinom) i smanjuju lipogenezu i adipogenezu.

Masažni gel koji pojačava drenažu – Masažni gel s hladnim efektom pomaže smanjivanju otečenosti kože koja nastaje zadržavanjem tekućine u abdomenu i nogama. Sadrži ekstrakt maslačka i artičoke koji štite od oticanja. Dreniraju zadržane tekućine i smanjuju mogućnost njihovog ponovnog formiranja. Tinktura maslačka izvrsno čisti bubrege i jetru. Namijenjena je stanjima za koja je potrebno pomaknuti diurezu kao popratnu pojavu detoksikacije metabolizama masti. Tinktura artičoke ima izvrsna drenažna i pročišćavajuća svojstva koja eliminiraju toksine i ostatke tekućine.

Još neki od sastojaka su:

  • Ekstrakt crvenog papra: ultrakoncentrirano ulje s anticelulitnim i pre-lipolitičkim djelovanjem. Djeluje emulziranjem masnih kapljica koje se nakupljaju u adipocitima i lakše lome trigliceride.
  • Ekstrakt ježovine + solidago + limun: izvrsna drenažna i dekogestivna svojstva za tretman mekog celulita s oteklinama koji karakterizira loša cirkulacija.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo