Psiha

Psiha

Čaj “Srebrna svilenica” za regulaciju razine glukoze

Muči li vas šećerna bolest, jedna od najčešćih bolesti današnjice, svakakoisprobajte čaj od srebrne svilenice čiji ekstrakt, prema istraživanjima, pokazuje sposobnost smanjivanja razine glukoze kod preddijabetesa, dijabetesa tipa I i tipa II, te smanjenja tjelesne težine!

Za vas smo pripremili 5 paketa, a svaki od njih sadrži 3 kutija čaja, što je dovoljno za jedan mjesec konzumacije. Odgovorite na naša pitanja i za 7 dana saznajte jeste li među sretnim dobitnicima.

Međunarodna dijabetička federacija (IDF) procijenila je da je u Hrvatskoj 2013. godine od šećerne bolesti bolovalo 224.490 osoba. Ova kronična bolest se razvija kada gušterača djelomično ili potpuno prestane proizvoditi hormon inzulin ili kada proizvedeni inzulin nije djelotvoran u organizmu, što posljedično dovodi do povišenja razine glukoze u krvi.

Dugotrajno povišena razina glukoze u krvi dovodi do povećanog rizika od srčanih bolesti i bolesti krvnih žila s posljedičnim komplikacijama poput zatajenja bubrega, sljepoće te infekcija stopala koje mogu rezultirati amputacijom stopala ili noge.

Postoje neki prirodni tretmani koji se razmatraju kao pomoć kod dijabetesa i predijabetesa. Jedan od prirodnih tretmana je i Čaj srebrna svilenica koji sadrži tri biljke: srebrna svilenica (90%), zeleni čaj(5%) i dud/murva (5%).

Srebrna svilenica gasi želju za slatkim, poboljšava rad gušterače, pomaže održati normalnu tjelesnu težinu te ubrzava izlučivanje urina. Preliminarna istraživanja su također otkrila da ona može smanjiti rizik od raka dojke te zaštititi od djelovanja radijacije.

Čaj svojim djelovanjem smanjuje unos glukoze i hrane u organizam, te on troši masne naslage kao energiju.

Čaj se ne preporuča osobama s niskom razinom glukoze, trudnicama i dojiljama.

Kako konzumirati čaj za najbolje rezultate saznajte ovdje.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo