Camu camu u prahu na dar! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Camu camu u prahu na dar!

Web shop specijaliziran za biljne i organske proizvode Organskih 7 i Ordinacija.hr daruju vas proizvodom Camu camu u prahu.

Za vrijeme jesenskih dana želimo ojačati svoj imunitet i pripremiti se za sezonu borbe protiv prehlade i gripe. Pod normalnim uvjetima, ljudski imunitet sam se bori protiv vanjskih “nametnika” kada je to potrebno, no s obzirom na suvremeni i stresni način života, manje pažnje posvećujemo sami sebi. Rezultat je narušeno zdravlje i oslabljen imunološki sustav koji se ne može sam uspješno boriti protiv bolesti.

Camu camu – prava vitaminska bomba

Alfa i omega jačanja imuniteta je vitamin C, a iznenađujuće, biljka koja sadrži najveću koncentraciju tog vitamina zove se camu camu. Ova južnoamerička vitaminska bomba raste kao divlji grm u teško dostupnim poplavljenim područjima amazonske prašume. Plodovi se suše i melju u prah koji se konzumira miješanjem u tekućinu ili dodavanjem hrani. Tako svjež camu camu plod sadrži 40 posto više vitamina C od limuna, a također je bogat aminokiselinama, beta-karotenom, vitaminima B1, B2, B3, kalcijem, kalijem, željezom, fosforom te drugim nutrijentima važnim za ljudski organizam.

Kako bismo vam pomogli osnažiti imunitet i pripremiti se za sezonu kašljucanja i kihanja, poklanjamo vam Camu camu u prahu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo