Curaprox: Najljepši poklon za vaše zube! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Curaprox: Najljepši poklon za vaše zube!

Mnogi dentalni stručnjaci složit će se s tvrdnjom da su najvažniji dio svake zubne četkice – njezina vlakna. Curaprox zubne četkice zbog iznimno tankih vlakana zube čiste nježno i temeljito, što znaju svi koji su je probali. Četiri sretna čitatelja darujemo duo pakiranjem “ultra soft” četkica za zube, a na vama je da odgovorite na pitanje.

Na glavi Curaprox CS 5460 “ultra soft” četkice za zube postavljeno je na tisuće iznimno tankih patentiranih CUREN® vlakana (točnije 5460 vlakana), debljine svega 0,1 mm, što Curaprox četkicu čini najmekšom i najnježnijom na tržištu. Gusto poredana vlakna osiguravaju temeljito čišćenje zubnih ploha, a njihova mekoća čišćenje bez mogućnosti nastanka ozljeda mekih zubnih tkiva.

Zahvaljujući malenoj kompaktnoj glavi, Curaprox CS 5460 “ultra soft” četkica omogućuje jednostavan pristup svim mjestima u ustima. Osmerokutna drška Curaprox četkice pomaže u držanju četkice pod pravim kutom za učinkovito četkanje – pola vlakana treba biti na desnima, a pola na zubu. Na taj način će i rub desni (osjetljivo mjesto gdje se nakupljaju zubne naslage) biti nježno i temeljito očišćen. Za pravilno i temeljito četkanje zuba s Curaprox četkicom potrebni su nježni, mali kružni pokreti sa što je moguće manjim pritiskom. Video prikaz pravilnog načina četkanja možete pogledati na YouTube kanalu: Curaprox Hrvatska.

Za zimske dane, Curaprox je za vas pripremio novo limitirano crno izdanje četkice CS 5460 ultra soft “Black Edition”. U pakiranju se nalaze dvije četkice s crnim osmerokutnim drškama, dok kombinaciju boje vlakana možete izabrati sami. Novo zimsko ruho Curaprox četkica u bezvremenski elegantnoj crnoj boji možete potražiti putem Internet trgovine www.zdrav-osmijeh.com ili u ljekarnama.

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo