"Dani ljepote & fitnessa" čekaju na vas! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

“Dani ljepote & fitnessa” čekaju na vas!

Na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka održavaju se “Dani ljepote & fitnessa”, vodeća manifestacija u regiji za profesionalce iz područja ljepote. Za vas smo pripremili dva puta po dvije ulaznice, a vi samo odgovorite na pitanje te saznajte jeste li sretan dobitnik 12. ožujka.

“Dani ljepote & fitnessa” su međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju. Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni dodaci. Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice.

Na danima ljepote saznajte sve o novitetima od prisutnih stručnjaka koji će rado podijeliti svoje znanje sa vama.

I ove godine u Skin centru, posjetitelji će moći besplatno obaviti preglede kože i vlasišta, dobiti savjete o problemima svoje kože (madeži, akne, rosacea, psorijaza) i savjetovati se na licu mjesta sa stručnjacima. Ako vam to nije dovoljno, besplatne su i usluge nutricionističkog savjetovališta na kojem ćete moći izmjeriti indeks tjelesne mase (BMI) i količine masnog tkiva te napraviti izračun bazalnog metabolizma.

Organiziranjem Skin centra, uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i sudjelovanje dermatologa specijalista, ponovno se želi ukazati na važnost preventivnih pregleda i učinkovito se uključiti u podizanje svijesti o važnosti zdravlja kože.

Više saznajte na www.zv.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo