Psiha

Psiha

Darujemo glazbeni jastuk Perfecta dreams!

Želite slušati glazbu koja dopire iz jastuka dok tonete u san? Ili ste možda sanjali o tome da vas jastuk budi divnim notama umjesto budilice? Sudjelujte u našoj igri darivanja, odgovorite na pitanja i vaši će se snovi pretvoriti u javu! Darujemo glazbeni jastuk od aktivno formirajuće pjene Perfecta dreams, a tko će uživati u njemu, saznajemo 22. svibnja!

Jastuci od visco elastične pjene

Ovo su anatomski i medicinski jastuci izrađeni od visco elastične pjene s izvanrednim svojstvima prilagođavanja obliku i težini tijela te tjelesnoj temperaturi, a te kvalitete čine spavanje još većim užitkom!

Visco jastuci presvučeni su specijalnom tkaninom tertiranom Aloe verom – biljci poznatoj po visokoj koncentraciji ljekovitih sastojaka.

glazbenijastuk

Glazbeni jastuk

Možda niste niti sanjali da ovako nešto postoji, no Perfecta dreams vaše snove pretvara u stvarnost! Ovaj glazbeni jastuk sastoji se od aktivno formirajuće memory pjene s integriranim soft audio sistemom na koji se veoma lako priključite sa svojim smart phoneom ili ipodom te slušate omiljenu radio postaju ili vlastitu play listu u krevetu!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo