Psiha

Psiha

Drži tlak pod kontrolom uz HARTMANN Tensoval® duo control tlakomjer

Ordinacija.hr i PAUL HARTMANN daruju te pouzdanim Tensoval® duo control tlakomjerom. Ti odgovori na nagradno pitanje, a mi te darujemo Tensoval® duo control tlakomjerom – za tlak pod kontrolom!

Polovica svih srčanih udara i približno dvije trećine moždanih udara javljaju se kao izravna posljedica visokoga krvnog tlaka. Stoga se savjetuje redovito praćenje krvnog tlaka. Precizna i pouzdana očitanja i jednostavno rukovanje glavne su odlike HARTMANN uređaja za mjerenje krvnog tlaka – Tensoval® tlakomjera.

HARTMANN Tensoval® duo control, s trogodišnjim jamstvom, jedini je tlakomjer koji kombinira oscilometrijsku metodu mjerenja s metodom Korotkoff koju koriste liječnici. Iznimno jednostavan za upotrebu, Tensoval® duo control digitalni tlakomjer jamči najvišu razinu točnosti, te je prikladan u slučaju šumova na srcu i aritmija. Udobnu manžetu za nadlakticu moguće je lako i ispravno postaviti, što uz tehnologiju Comfort Air pruža ugodan i nježan postupak mjerenja.

HARTMANN Tensoval® comfort je klasičan uređaj za mjerenje tlaka na nadlaktici, a Tensoval® mobil je tlakomjer pogodan za osobe koje su često u pokretu. Tensoval® uređaje za mjerenje krvnog tlaka preporučuje Hrvatska udruga kardioloških medicinskih sestara (HUKMS), a Tensoval® duo control preporučuju i nezavisni međunarodni istraživački instituti te društva specijalista za hipertenziju – Europsko društvo za hipertenziju (ESH), Britansko društvo za hipertenziju (BHS) i Njemačka liga za hipertenziju (DHL).

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo