Flaster i toplomjer u jednom - Tosamin to.to Mer za zaigranu djecu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Flaster i toplomjer u jednom – Tosamin to.to Mer za zaigranu djecu

Foto: Shutterstock

Puni energije, djecu je teško natjerati da se smire, čak i kad je to za njihovu dobrobit. Mjerenje temperature za roditelje zna biti prava muka no Tosamin to.to Mer termometar u obliku flastera omogućava bezbrižnu igru djetetu dok mu vi temperaturu čitati bez muke!

Sudjelujte u igri darivanja u kojoj smo za vas pripremili Tosamin to.to Mer termometar. Odgovorite na pitanja i provjerite jeste li jedan od 3 sretna dobitnika kroz 7 dana!

Mjerenje temperature lako kao dječja igra

To.to Mer termometar u obliku flastera lako je koristiti, od primjene na dijete do očitanja temperature. To.to Mer se nalijepi pod pazuh i mjeri temperaturu kontinuirano, do 48 sati, a prvo očitanje se pojavljuje već nakon 3 minute. Temperaturne točke zelene su boje, a pri određenoj temperaturu zacrne, tako da je i samom djetetu lako očitati temperaturu.

Bez brige za djetetovo zdravlje

To.to Mer je netoksičan proizvod bez lateksa s hipoalergenim ljepilom. Utoliko možete biti sigurno kako će zdravlje vašeg djeteta biti očuvano, a ono će se moći bezbrižno igrati noseći termometar na sebi cijelo vrijeme. Uz to, ne primjenjuje se na vidljivo mjesto i vaše dijete može opušteno uživati u zabavnim aktivnostima bez da itko primijeti kako mu se upravo u tom trenutku mjeri temperatura. Uz to.to Mer termometar-flaster stanje svog djeteta ste u mogućnosti provjeriti u svakom trenutku, bez ičijeg uznemiravanja.

Bilo gdje i bilo kad

Spavanje, kupanje i igra dosad su vam predstavljali situacije u kojima je bilo nemoguće djetetu izmjeriti temperaturu bez neugodnosti no uz Tosamin inovativni termometar sada je briga za dijete moguća bez prekidanja njegovih aktivnosti, čak i kada je osjetljivo ili razdražljivo.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo