Psiha

Psiha

Grom kompići su se vratili! Vodimo vas na film “Ted 2”!

Ordinacija.hr

Dvoje čitatelja darujemo dvjema ulaznicama za film “Ted 2” u Cinestaru – u Branimir Centru. Imena dobitnika saznajte u petak 26. lipnja.

IZVORNO IME: Ted 2
REDATELJ: Seth MacFarlane 
ŽANR: komedija
ULOGE: Liam Neeson, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried
TRAJANJE FILMA: 116 minuta
GODINA: 2015.
DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

Neodoljivi plišani medo prilično osebujnog karaktera 2012. godine je osvojio gledatelje diljem svijeta. Šarmantni, simpatični crnohumorni medo je kao neočekivani glavni lik kompanijama Universal Pictures i Media Rights Capital donio ogroman uspjeh u komediji o napušenom liku i njegovom najboljem prijatelju te je film postao najuspješnija komedija s oznakom “R” svih vremena. Seth MacFarlance ponovno je pisac, redatelj i glas iza glavnog lika u komediji Ted 2, nastavku filma koji je proslavio neodoljivog medu.  U filmu, kao i u prvom dijelu, glumi Mark WahlbergTransformers: Age of Extinction, The Other Guys) kao John Bennett, a konačno je došlo i vrijeme za legalizaciju Teda.
 
Njih dvojica i dalje žive u Bostonu. John je samac, Ted je u vezi s Tami-Lynn, ženom njegovih snova, a kako bračni problemi počinju uzimati danak, njih dvoje odlučili su posvojiti dijete i tako spasiti brak. Snovi će im se srušiti kada Massachusetts donese odluku da Ted nije osoba, već stvar i stoga ne može biti posvojitelj. Otpušten je s posla u trgovini i jednostavno obaviješten da je njegov brak poništen.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo