Psiha

Psiha

Hodaj i mršavi uz Medikor!

Darujemo dva čitatelja! Jednom čitatelju poklanjamo ukusni i zdravi hranjivi obrok Spiru-tein s okusom višnje za postizanje i čuvanje zdrave tjelesne težine. Drugi čitatelj znat će koliko će koraka pješačiti dnevno, a obzirom da stručnjaci savjetuju najmanje 10 000 koraka za zdravlje, nadamo se da će se držati toga :). Dakle, osvoji Omronov crveni brojač koraka! Imena dobitnika saznaj u četvrtak, 19. travnja. Igraj se s nama i osvoji! Sretno!

medikorDelikatesni dijetalni obrok Spiru-tein

Spiru-tein je sto posto zdrav hranjivi obrok za postizanje i čuvanje zdrave tjelesne težine. Namijenjen je osobama koje su na dijeti, prezaposlenima s malo vremena za pripremu kvalitetnog obroka te aktivnim rekreativcima i sportašima. Zamijeni ručak ili večeru obrokom Spiru-teina. Nevjerojatno da tako ukusan obrok ima tako malo kalorija. Napuni tijelo energijom, potrebnim vitaminima, mineralima i proteinima! Spiru-tein dolazi u čak 11 neodoljivih okusa, a ovog puta darujemo ti 1 Spiru-tein ukusnog okusa višnje.

 Spiru-tein pronađite i na facebooku.

Brojač koraka Omron Walking Style One

brojac korakaZnaš li da zdravstveni stručnjaci preporučuju 10 000 koraka dnevno za zdravlje?
Brojač koraka Omron pametan je uređaj koji broji prijeđene korake, udaljenost i utrošene kalorije. Idealno je motivacijsko sredstvo za osobe koje žele pratiti svoja dnevna dostignuća u hodu. Ovaj odlično dizajniran proizvod idealan je za nošenje na struku. Elektronička senzorna tehnologija jamči točnost mjerenja. Ima 7-dnevnu memoriju i praktičnu kopču koja omogućava pričvršćivanje za remen. U brojač je ugrađen i sat.

Svaki od navedenih proizvoda možete kupiti online na www.medikor.hr.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo