Psiha

Psiha

Još malo pa gotovo – darujemo za naš rođendan!

Danas te nagrađuju: Centar Skin, Illegale salon modnog nakita te Studio Moderna. Imena dobitnika saznaj već sutra.

Illegale

Illegale obrt osnovan je u Zagrebu 1998. godine i ubrzo je postao neizostavan brand u svakodnevnom stylingu. Osim tradicionalno prepoznatljivog dizajna, Illegale modni nakit krasi i izuzetna kvaliteta.

Ovaj se nakit mijenjao kroz godine, prateći i gradeći trendove, s jednom konstantom: da se izuzetnim talentom, osobnošću i zanatskim umijećem, predanim radom i profesionalnim pristupom svakog pojedinog člana Illegale tima ostvaruje početna, istinska i uvijek prisutna namjera učiniti kupce sretnima i zadovoljnima. Sigurno ćete pronaći nešto po svom ukusnu: od trendy stila do klasičnih vintage komada nakita. Više informacija potraži na: Illegale.

Za naš rođendan mi darujemo tebe s tri poklon paketa nakita Illegale koji sadrže ogrlicu, prsten, narukvicu i naušnice.

Ako želiš osvojiti nakit, u polju za odgovor na kraju članka upiši naziv ove nagrade (1. Illegale), svoje podatke i odgovor na pitanje.

2. Centar Skin

RF (radiofrekventna) struja zagrijava potkožje na 40-45 stupnjeva Celzijevih. Uslijed zagrijavanja ubrzava se cirkulacija, potiče se metabolizam stanica kože, a time i njena regeneracija.

Ubrzava se zacjeljivanje i metabolizam kolagena. Sve to dovodi do zatezanja kože i izravnavanja bora, strija ili ožiljaka – glavnih neprijatelja ženske ljepote. Ubrzana cirkulacija dovodi do boljeg pročišćavanja i uklanjanja nečistoća, stoga možemo reći da RF-om brzo postižemo željene rezultate kod zaglađivanja bora, zatezanja lica i otapanja masnoće na podbratku.

Opusti se uz ovaj bezbolni tretman koji je prikladan za svaku dob.

Za najbolje rezultate potrebno je napraviti od tri do pet tretmana u razmaku od tjedan dana, a prvi rezultat su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Odmah po završetku tretmana koža je blago roze boje i vidljivo zategnuta, a boja se smiruje u sljedećih dvadesetak minuta dok zategnutost ostaje. Važno je napomenuti da se ovim tretmanom postižu izvrsni rezultati kod podizanja kapaka i obrva, odnosno “otvaranja“ oka, te da se time mogu tretirati umorne oči i podočnjaci. Više informacija potraži na: Centar Skin.

Zategnutim licem moći će se pohvaliti dvije osobe koje darujemo jednim tretmanom.

Ako želiš osvojiti tretman RF-om, u polju za odgovor na kraju članka upiši naziv ove nagrade (2. Centar Skin), svoje podatke i odgovor na pitanje.

3. Studio Moderna

Trećinu života “potrošimo“ na spavanje, stoga je jako važno okruženje u kojem boravimo u zemlji snova. Osiguraj si bolji san anatomskom potporom! Kako? Tu su Ordinacija.hr i Studio Moderna koji ti poklanja Kosmodisk Life anatomski jastuk s kojim se osigurava pravilna pozicija tijela u kojoj su ramena i mišići opušteni, a napetost je smanjena maksimalno. Vrati zdrav i ugodan san!

Osobe koje spavaju na boku i trudnice oduševit će Kosmodisk Life jastuk za koljena. Ovaj će ergonomski jastuk poboljšati cirkulaciju u nogama i smanjiti pritisak na leđa, koljena i bokove. Više informacija potraži na: Kosmodisk.

Studio Moderna ti na tvoju adresu šalje Kosmodisk Life paket koji uključuje jastuk za koljeno i anatomski jastuk.

Ako želiš osvojiti Kosmodisk Life paket, u polju za odgovor na kraju članka upiši naziv ove nagrade (3. Studio Moderna), svoje podatke i odgovor na pitanje.

        

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo