Psiha

Psiha

Knjiga o srodnim dušama čija strast testira granice života i smrti

Želite na dar nevjerojatnu erotsku priču o žestokom vukodlaku i vampirici? Mozaik knjiga i Ordinacija.hr vama poklanjaju dvije! Odgovorite na pitanja i već 7. travnja saznajte jeste li bili sretne ruke!

Strast je moć – paranormalna erotska trilogija!

Na police knjižara u izdanju Mozaika knjiga stigla je dugo očekivana erotska trilogija koja odiše seksualnom napetošću vukodlaka i vampirice!

Autorica bestselera New York Timesa, Kresley Cole donosi nam priču o neutaživoj žudnji koja će spasiti srce i ozdraviti tijelo očajnom ratniku klana Lykae.

Svako stvorenje za koje ste mislili da je mit… Nije!

Oni hodaju među nama, ali vode rat među sobom. Svaka vrsta ima svoje prednosti, slabosti i godinama stare predrasude prema drugima. Svakih 500 godina je velika, bijesna borba za prevlast. A to vrijeme je upravo sada…

Nakon što ga je godinama mučila vampirska horda, Lachlain MacRieve, predvodnik klana Lykae, razbjesni se kad dozna da je životna družica koju je čekao tisuću godina poluvampirica. Pažena i mažena Emmaline Troy napušta dom kako bi otkrila istinu o roditeljima, ali kad je snažni Lykae prepozna kao družicu i silom je odvede do obiteljskoga dvorca u Škotskoj, njezin se strah prema pripadnicima klana Lykae – i njihovim mračnim požudama – smanjuje, dok on započinje polagano i opako zavođenje kojim utažuje i svoje skrivene želje.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo