Psiha

Psiha

La Roche-Posay Anthelios XL transparentni sprej SPF 50+ na dar

Darujemo tri sretna čitatelja novitetom La Roche-Posay zaštite od sunca: Anthelios XL transparentnim sprejem za lice i tijelo sa zaštitnim faktorom 50+. Osigurajte pravilnu zaštitu od UV zraka inovativnom vodootpornom formulom koja hidratizira kožu i lako se raspršuje. Tko će to točno biti? Saznajte za tjedan dana, 26. lipnja.

Linija Anthelios XL predstavlja novu generaciju zaštite od sunca za osjetljivu kožu koju preporučuju dermatolozi diljem svijeta. Sadrži proizvode za sve razine izlaganja suncu prilagođene svim fototipovima kože te ove godine lansira inovaciju za zaštitu osjetljive kože tijela:

novi Anthelios XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+ pruža vrlo visoku i vodootpornu zaštitu  za lice i tijelo.

Nova nevidljiva i svježa tekstura vrlo lagane maglice brzo se upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Ultralagana tekstura osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom zaštitom s jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u ljetnim mjesecima.

Postanite Skinchecker

Izlaganje suncu, posebno izlaganje UVB i UVA zrakama, može prouzročiti promjene u dubini naših stanica i našeg DNK. Ako se štetno izlaganje kontinuirano ponavlja, dugoročno može prouzročiti i rak kože. La Roche-Posay podsjeća kako je upravo rani pregled madeža ključan je za pravovremenu otkrivanje i liječenje potencijalnog raka kože. Ovogodišnjim programom Skinchecker šalje jasnu poruku: brinite o onima oko sebe i pregledajte njihove madeže.

Više o kampanji Skinchecker pročitajte u članku Ovu naviku možete provoditi čak i pod tušem!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo