Ledikdent dentalni centar te čeka! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ledikdent dentalni centar te čeka!

Ledikdent dentalni centar daruje pet čitatelja poklon paketom vrijednim 500 kuna! Paket se sastoji od čišćenja zubnog kamenca, poliranja zubi, premazivanja profesionalnom pastom te jednog kompozitnog ispuna, bilo da je riječ o novoj plombi ili se odlučite zamijeniti staru plombu novom.

Ledikdent dentalni centar za djecu i odrasle

Ledikdent je dentalni centar koji vodi obitelj Tukulj, a obiteljsko vođenje posla se primjećuje u ophođenju s pacijentima, ali i u uređenju prostora s velikom pažnjom i idejom za što ugodniji osjećaj, baš kao kod svoje kuće.

Ledikdent je jedina privatna stomatološka ordinacija u Hrvatskoj koja ima zasebnu dječju ordinaciju. Uz profesionalni pristup i strpljivo osoblje koje voli i zna raditi s djecom, ordinacija ima poseban ulaz i veselo uređenje uz neizbježan dječji kutić te mogućnost gledanja crtića za vrijeme pregleda i obrade.

S jednakom pažnjom se pristupa odraslima, osiguravajući im kvalitetnu, brzu i profesionalnu kompletnu stomatološku uslugu uz blisku suradnju sa specijalistima protetike, kirurgije i ortodoncije. U sklopu ordinacije se nalazi i dentalni laboratorij što dodatno ubrzava predaju gotovog rada pacijentu.

Glavni cilj Ledikdenta je brinuti za dentalno zdravlje cijele vaše obitelj.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo