Muče vas afte? Trenutno olakšanje donosi gel s hijaluronskom kiselinom - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Muče vas afte? Trenutno olakšanje donosi gel s hijaluronskom kiselinom

Foto: Shutterstock

Poklanjamo 5 gelova Aftamed za tretiranje afti koji ubrzava zacjeljivanje, odmah ublažava bol i učinkovito djeluje u prevenciji novih afti.

Afte su male, bolne i učestale lezije koje se pojavljuju u usnoj šupljini. Uzrokuju bol nesrazmjernu svojoj veličini kod jela, gutanja, govora ili spavanja.

Nekoliko dana prije izbijanja afti, na tim se mjestima može osjetiti svrbež ili peckanje. Ako ste inače skloni pojavi afti, bitno je odmah početi s tretmanom.

Nastaju često zbog konzumacije određene hrane, stresa, premorenosti, nošenja ortodontskih aparatića, zbog pomankanja željeza, folne kiseline i vitamina B1, hormonskih utjecaja, nakon kemoterapije. itd.

Rezultati studije provedene na University of Newcastle upon Tyne u Velikoj Britaniji pokazuju da se aftozne lezije mogu uspješno tretirati hijaluronskom kiselinom.

Aftamed je preparat namijenjen tretiranju afti, na bazi hijaluronske kiseline visoke molekularne mase čija je učinkovitost dokazana kliničkim studijama.

Prijanja uz leziju i izolira je od vanjskih utjecaja, pružajući tako trenutno olakšanje. Također potiče i proces zacjeljivanja te učinkovito djeluje kao prevencija u stvaranju novih afti. Pogodan je i za djecu.

Za tjedan dana, u petak 29. srpnja, objavit ćemo imena dobitnika.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo