Najslađa jutarnja kava pije se s medom Coffeemed - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Najslađa jutarnja kava pije se s medom Coffeemed

Prazne kalorije iz šećera zamijenite zdravim izborom. Coffeemed je prirodno sladilo za kavu i mlijeko koje se sastoji od 3 vrste meda!

Sudjelujte u igri darivanja u kojoj smo za vas pripremili 4 kutije Coffeemed-a. Odgovorite na pitanja i provjerite jeste li jedan od sretnih dobitnika kroz 7 dana!

Jutarnja žlica zdravlja

Med vraća energiju, jača otpornost organizma, olakšava resorpciju lijekova i hormona, posjeduje antiseptičko, antimikrobno i protuupalno djelovanje. On je i hrana i lijek. Većina od nas svako svoje jutro započinje sa šalicom kave. Crna ili bijela, cappuccino ili espresso, kava je uvijek uz nas i u vrijeme druženja sa prijateljima, poznanicima ili poslovnim partnerima. Jutarnji ritual ispijanja kave pretvorit će se u uslugu koju činite vlastitom zdravlju ukoliko nezdravi šećer zamijenite ljekovitim medom. Svakodnevni unos meda dugoročno će poboljšati vaš imunitet i braniti vas od bolesti, bakterija i upala te podariti snagu za svakodnevne obaveze.

Neka hrana tvoja bude lijek tvoj i neka lijek tvoj, bude hrana tvoja. – Hipokratova izreka

Usudite se napraviti zdravi iskorak

Izvanredan okus kave svatko prilagođava vlastitom ukusu, koristeći dodatke poput mlijeka i/ili šećer. Šećer kojeg pronalazimo u trgovinama ili kafićima sadrži prazne kalorije, spušta energiju i deblja. Brojne studije dokazale su štetnost konzumnog šećera za organizam i svakodnevno funkcioniranje. Coffeemed je prirodni pripravak odličan za zaslađivanje kave, ali i mlijeka. Sadrži 20% manje kalorija i više nutrijenata od iste količine šećera, a 1,5 puta je slađi od njega. Za zaslađivanje kave bit će vam potrebna manja količina Coffeemeda od šećera, pa je ukupna količina unesenih kalorija znatno manja, a okus kave ostaje nepromijenjen. Med i kava odlična su kombinacija, kako za nepce tako i za ostatak tijela.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo