Napravite besplatan tretman mikrodermoabrazije - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Napravite besplatan tretman mikrodermoabrazije

Sretnog čitatelja darujemo besplatnim tretmanom mikrodermoabrazije u Poliklinici Šlaj-Anić.

Mikrodermoabrazija je mehanički postupak kojim se uklanja najpovršniji sloj epidermisa, tj. mrtvi, rožnati sloj kože, kako bi se dobio svježiji, svjetliji izgled kože te korigirali ožiljci nakon akni, pigmentacijske mrlje, fine bore, hrapava koža, koža oštećena suncem i sl. Mikrodermoabrazija je jednostavan, bezbolan, neinvazivan postupak koji ne zahtijeva oporavak te se pacijent odmah nakon tretmana može vratiti svakodnevnim aktivnostima. Učinkovitost, sigurnost i praktičnost razlog je zašto je mikrodermoabrazija jedan od najtraženijih dermoestetskih tretmana u svijetu.

Sukladno politici Poliklinike, svi uređaji koji se koriste vrhunske su kvalitete, pa tako i uređaj za mikrodermoabraziju. Uređaj ne koristi aluminijske već dijamantne brusilice, što za prednost ima preciznost, sigurnost, hipoalergenost. Veliki broj različitih nastavaka omogućuje nam da tretman prilagodimo različitim tipovima kože i problematici koja se rješava. Sam postupak mikrodermoabrazije traje 20-tak minuta, nakon čega je koža sjajna, glatka, dobro prokrvljena.

Nakon toga slijedi tretman – ovisno o stanju i zahtjevima kože – antioksidansima, hijaluronskom kiselinom, sredstvima za hidrataciju, ili kombinacijom – preparatima profesionalnih dermatokozmeceutika – SkinCeuticals linije.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo