Nova L’Oréal Professionnel linija proizvoda za spas izrazito oštećene kose! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Nova L’Oréal Professionnel linija proizvoda za spas izrazito oštećene kose!

Kako biste ovog ljeta uživali u lijepoj i zdravoj kosi, L’Oréal Professionel je za vas pripremio tri paketa proizvoda iz linije Absolut Repair Lipidium koji će vašu kosu učiniti vidno otpornijom, mekšom, sjajnijom i obnovljenom. Odgovorite na pitanja, a imena sretnih dobitnika objavljujemo 28. srpnja!

L’Oréaov istraživački stručni tim ima saznanja da je tijekom vremena svaki dio kose sklon oštećenjima. Kutikule vlasi se odvajaju i kutikula ne može štititi unutrašnjost vlakna, vlakno se suši i gubi svoje bitne komponente. Zbog toga dolazi do oštećenja međustaničnog “cementa“ kose. Keratinske veze postaju krhke, oslabljene, a vlakno porozno te korteks (sama srž vlakna) postaje izloženo, osobito na vrhovima. U tom trenutku kosa postaje krhka, beživotna i gubi otpornost.

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM – Kompletna linija proizvoda

Absolut Repair Lipidium prva je linija proizvoda za njegu i obnavljanje izrazito oštećene kose, obogaćena Lipidium kompleksom za duboko obnavljanje vlakna kose i kosu svilenkastu i zaglađenu na dodir. Linija se sastoji od osam proizvoda koji pružaju neposredno vidljiv rezultat: mekoću i pokret, dužinu, fleksibilnost vrhova bez otežavanja kose.

Unutar linije Absolut Repair Lipidium možete naći sljedeće proizvode:

  • Absolut Repair Lipidium njega
  • Absolut Repair Lipidium – Termo krema
  • Absolut Repair Lipidium serum
  • Absolut Repair Lipidium powerdose
  • Primer Repair Lipidum – lipidski koncentrat
  • Sealing Repair Lipidium- dvofazni sprej za ispucale vrhove
  • Absolut Repair Lipidium šampon i Absolut Repair Lipidium masku koji će se naći u vašem poklon paketu

Absolut Repair Lipidium šampon

Šampon za obnavljanje jako oštećene kose. Tehnološka inovacija: napredna hranjiva formula obogaćena Lipidium kompleksom. Kosa je vidno otpornija, mekša, sjajnija i obnovljena.

Absolut Repair Lipidium maska

Maska za obnavljanje jako oštećene kose. Tehnološka inovacija: napredna hranjiva formula obogaćena Lipidium kompleksom. Kosa je vidno otpornija, mekša, sjajnija i obnovljena.

Za sve novosti o novim proizvodima i uslugama L’Oréal Professionnel, pratite Facebook stranicu: www.facebook.com/lorealprofessionnel.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo