Psiha

Psiha

Obiteljski kupanac u Tuhelju!

Vruće vam je? Terme Tuhelj imaju rješenje – poklanjaju vam obiteljsku ulaznicu za kupanje u najzabavnijem kupalištu na kontinentu!

Terme Tuhelj smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog peloidnog blata te okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka. Udaljene tek četrdesetak kilometara od Zagreba, vaša su mirna oaza za obnavljanje duha i tijela u izvornoj prirodi, mjesto aktivnog odmora, zabave i rekreacije. Čekaju vas vanjski bazeni, zatvoreni ili oni dječji s dvorcem na vodi te vodeni planet – doživljaj potpuno nove dimenzije plivanja, rekreacije, opuštanja i zabave i očistite svoje tijelo od toksina u sauni.

U vrućim danima na kontinentu, najbolja zabava za cijelu obitelj odvija se na tuheljskom Vodenom planetu. Najmlađi se ovdje mogu aktivno zabavljati uz animacijski tim Termi Tuhelj i popularnog zelenog svemirca Tuhija, spuštati niz tobogane i igrati u dječjim bazenima, a odrasle pozivamo da probude u sebi morske osjećaje u bazenu s valovima, opuste svoje tijelo i nagrade se Sunčanim masažama.

Poklanjamo vam jednu obiteljsku ulaznicu za Terme Tuhelj, koja vrijedi za dvoje odraslih i dvoje djece i treba je iskoristiti do 5.rujna.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo