Psiha

Psiha

“Od ponedjeljka do petka” je knjiga koja će vas zavesti od prve stranice!

Gotovo svatko je čuo, ako ne i pročitao “Pedeset nijansi sive” ali jeste li znali da je nježna romantična priča koja uključuje grupu šetača pasa zamijenila baš nju na Amazonu u Velikoj Britaniji na mjestu najprodavanijih knjiga? To je knjiga Alice Peterson “Od ponedjeljka do petka“. Za vas smo pripremili dvije knjige, imena dobitnika saznajte 17. veljače!

Alice Peterson morala je biti zapanjena kada je njezin slatki romantični roman o grupi šetači pasa skočio na vrh ljestvice i “zapalio” Veliku Britaniju. A onda ju je, vjerojatno, još više pozitivno šokiralo kada je shvatila da je njena knjiga, “Od ponedjeljka do petka” , svrgnula “Pedest nijansi sive“ na drugo mjesto.

Što bi vi napravili da imate 34 godine i oporavljate se od toga što ste ostavljeni dva tjedna prije vjenčanja?

  1. kupili psa i počeli ga šetati
  2. upoznali ostale šetače pasa u parku
  3. našli dooobrog podstanara od ponedjeljka do petka
  4. ….

Ova knjiga je odlična priča koje se ne može prestati čitati. Zavede vas u prvih nekoliko stranica i ugrije vam srce, a likovi su toliko jasno opisani da ih je vrlo lako pratiti i jednostavna je za čitanje. Sve u svemu, “Od ponedjeljka do petka“ je vrlo ugodna priča o odnosima i prijateljstvu. To je također priča u kojoj glavna junakinja slijedi svoje srce, i ne brine o stvarima koje ne može promijeniti kao što je njezin 35. rođendan koji slijedi. To je knjiga koja će vas nasmijati i rasplakati u istom trenutku.

Ne propustite knjigu koja će vas zavesti od prve stranice u knjižarama u izdanju Mozaika knjiga!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo