Psiha

Psiha

Osvoji priručnik za bolje snalaženje u homeopatskom liječenju!

Možeš li zamisliti lijek koji će ti pomoći a da pritom neće izazvati nuspojave, da nakon njegove primjene neće biti kontraindikacija ni interakcije s drugim lijekovima? Ili lijek koji je određen sukladno tvojim tegobama, dakle individualiziranom terapijom? Imamo rješenje! Poklanjamo ti knjigu “Homeopatijom do zdravlja”, priručnik za bolje snalaženje homeopatskom liječenju u kući.

homeopatijaIlustrirani priručnik “Homeopatijom do zdravlja“ napisao je prof. dr. sc. Darko Ropac. Autor je redoviti sveučilišni profesor preventivne medicine na Medicinskom fakultetu i redoviti član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, s višegodišnjim praktičkim iskustvom u homeopatskom liječenju. Kao klasični medicinar, priredio je ovaj priručnik po svim kriterijima standardnog priručnika za liječenje u kući.

Knjiga je napisana na 243 stranice i obrađuje 132 različite bolesti ili stanja kod kojih se može primijeniti homeopatsko liječenje. Kod svake bolesti autor objašnjava o čemu se radi, potom ukratko opisuje klasično liječenje te detaljno homeopatsko liječenje. Pri tome navodi homeopatske remedije koje se mogu koristiti kod liječenja, te uz svaku specifičnosti za primjenu upravo tog lijeka. Na taj način je spomenuto 165 homeopatskih remedija čiji abecedni popis uz indikacije se nalazi na kraju knjige.

Više o homeopatskom liječenju saznaj u našem intervjuu s autorom knjige Darkom Ropcem “Prof. Darko Ropac: Homeopatiju očekuje svjetla budućnost!”.

Izdavač: Naklada Ljevak.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo