Osvoji ultrazvuk srca u Zdravstvenom centru NovaMed! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Osvoji ultrazvuk srca u Zdravstvenom centru NovaMed!

Preuzmi kontrolu nad svojim zdravljem – započni s ultrazvukom srca u Zdravstvenom centru NovaMed! Jedan sretnik ima priliku dobiti na poklon ultrazvučni pregled srca.

Ultrazvuk srca je pretraga koja je neophodna da bi se uvidjelo što je s vašim srcem.

Omogućuje unutarnje sagledavanje strukture srca, a ukoliko se primjenjuje i colordoppler ultrazvuk, onda se može sagledati svaka funkcija srca.

Na ultrazvučnom monitoru liječnik simultano prati rad srca i može puno točnije utvrditi postojanje srčanih deformacija ili anomalija ili krvotoka koji nije prilagođen potrebama organizma.

Zdravstveni centar NovaMed nalazi se u Novom Zagrebu, nedaleko Avenue Malla u pravcu juga.

Objedinjuje internu medicinu, mikrobiologiju, biokemijske pretrage, stomatologiju, digitalni zubni rendgen, ginekologiju s reproduktivnom medicinom, pedijatriju, beauty studio te biljnu ljekarnu.

Na odjelu interne medicine možete obaviti sistematski pregled ili neki od specijalističkih pregleda (gastroenterologija, kardiologija, ultrazvuk, colordoppler, angiološki pregled…). Stomatološki odjel zdravstvenog centra čini iskusan tim liječnika dentalne medicine koji će učiniti sve da vaši zubi budu zdravi ilijepi. Kvalitetnom radu doprinosi i digitalni zubni rendgen koji omogućuje maksimalno precizne snimke s najmanjom mogućom dozom zračenja.

Potpuna briga za zdravlje žene od najranije dobi, s posebnim naglaskom na reproduktivnoj fazi, uz izniman tim liječnika očekuje vas na odjelu ginekologije.

O zdravlju najmlađih brinu se stručnjaci na odjelu pedijatrije, gdje im uz osmijeh i igru pružaju posebnu pozornost.

U centru se brzo i pouzdano mogu obaviti sve mikrobiološke i laboratorijske pretrage, a na raspolaganju vam je i biljna ljekarna u kojoj se organiziraju razne promocije asortimana i savjetovanja.

Osim za vaše zdravlje, u centru brinu i za vaš izgled. Opustite se u beauty studiju NovaMed i uživajte u brojnim tretmanima za njegu lica i tijela. U centru se osobita pažnja pridaje kvaliteti usluga i komforu pacijenta, koristeći se pritom najmodernijom opremom u izuzetno ugodnom okruženju.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo