Psiha

Psiha

Osvojite mjesečnu pretplatu na 4 lifestyle magazina

Za vas smo pripremili mjesečnu pretplatu na 4 luksuzna magazina – Moje zdravlje, Dom&Vrt Living, Diva i Slano&Slatko.

Uz četiri nova magazina svaka žena pronaći  će neiscrpan izvor inspiracije i vrijeme samo za sebe. Iz subote u subotu izmjenjuju se modni i beuty trendovi i shopping inspiracije, zdrav duh u zdravom tijelu, savjeti za uređenje doma, ideje za obiteljski ručak ili brzi snack za nenadane goste… u luksuznom paketu samo uz Večernji list.

Moje zdravlje

Kako očuvati zdravlje cijelog tijela, osjećati se sretno i zadovoljno u vlastitoj koži, održati najbolju formu i izgledati lijepo i svježe? Ovakva pitanja danas muče svaku ženu, a odgovori se nude u potpuno osvježenom i obogaćenom magazinu Moje zdravlje na čak 100 stranica. Ovaj magazin novog izgleda i poboljšanog koncepta namijenjen je ženama od 25 do 50 godina koje brinu o sebi, svom zdravlju, tjelesnom i psihičkom zadovoljstvu.

Dom&Vrt Living

Raskošni magazin na 100 stranica otisnutih na sjajnom papiru donosi novosti i trendove iz svijeta interijera, arhitekture te piše o gastronomskoj sceni na inovativan način. Dom&Vrt Living je mjesečnik za sve koji uživaju u životu i dobrom življenju!

Diva

Diva, ambasadorica ljepote i stila, birajući najbolje od najboljeg, ali ipak dostupno, stvorila je formulu koju žene jednostavno obožavaju. Diva sada postaje još veći i opsežniji izlog beauty trendova, stilskih “statementa” i modnih zapovijedi kroz 4 glavna poglavlja – TREND MIX, MODA, LJEPOTA i STIL!

Slano&Slatko

Hrana je puno više od samo običnog obroka i zato je luksuzni magazin Slano&slatko namijenjen gurmanima i hedonistima koji uživaju u kuhanju, isprobavanju novih i objavljivanju svojih recepata, koji pažnju posvećuju serviranju i malim detaljima… Recepti, ideje, reportaže, savjeti profesionalnih chefova i amaterskih kuhara čine magazin jedinstvenim na tržištu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo