Psiha

Psiha

Poboljšajte kvalitetu života na svim razinama!

Želite li se opustiti, poboljšati koncentraciju, razgibati i učiniti vaše tijelo pokretljivijim, pripremili smo dar za vas!

Solar spirit, koncept cjelovitog zdravlja, wellnessa i života općenito, daruje dva čitatelja mjesečnom članarinom za programe Yoga Dance i Yoga Flow. Na vama je da odgovorite na naša pitanja i za sedam dana saznate jeste li sretan dobitnik!

Yoga je vrlo cjelovit pristup duhu i tijelu i upravo zato pomaže poboljšati kvalitetu života na svim razinama; fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj.

YOGAFLOW

Program koji kombinira yogijske vježbe (asane) u nizu, vježbe disanja te relaksaciju i meditaciju. Idealna za gipkost tijela, kralježnice, uma i duha. Otklanja bolove u leđima, čini kralježnicu pokretnom i zdravom, učvršćuje muskulaturu koja je bitna za pravilnu posturu (položaj) tijela te umiruje um. Ima snažan antistresni učinak i regenerira naš sustav na svim razinama. Nakon Yoga Flow sata osjećate se energizirano i opušteno.

YOGADANCE

Yoga Dance – jedinstvo yoge i plesa. Pokreće i sinkronizira duh i tijelo. Kroz asane (yogijske vježbe) postepeno budimo i osvještavamo svaki dio tijela, djelujemo na pokretljivost kralježnice i pokrećemo sve sustave u tijelu: respiratorni, lokomotorni, srčano-žilni, endokrini, živčani sustav, probavni i sve ostale. Kada smo probudili svaki djelić tijela, polako sve više oslobađamo pokret, a pažnja se kreće prema našoj unutrašnjosti, prema centru. Slobodnim pokretom i dubokim disanjem omogućavamo životnoj energiji da struji kroz tijelo i na taj način polako oslobađa bol i blokade našeg duh/tijelo sustava. Kroz ovakvu praksu tijelo postaje gipko i protočno, naša psiha se oslobađa te se otvara jedan ugodan unutarnji prostor.

Voditelj programa: Iva Solarević Jeličić

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo